čo si myslite o tej škole o dwa tyždne robim prijmačky su fakt take lahke jak sa wšetci šrobarčania twaria?? že neni prawda že tam xodia len take kockate hlawy že ne?? a ete intrak na medickej? nejake skusenosti
áno chodia tam bifle. a je to škola pre tých mozgom viac obdarenejších, resp. kto vie čo najlepšie využiť svoj medziušný priestor. ale to zas neznamená, že sú tam kocky sú tam klasika ľudia ako vždy, chlasce sa, húli a pod. čo poznám pár ľudí, nie sú nejak extra bifle, ale je to náročná škola
ale je tam cajovna...aaa ohladom vydavania basni a poviedok sa urcit mozes obratit na moju mamku, so studentmi vydala uz pät zbierok, a pracuje tam este jedna taka zlatucka teta a jeden taky zlatucky ujo, co mal s nami teligu, ako potom dostal take postavenie na medickej, tak to ani srnka netusila
Srobarka zije uz len z mena, ta skola bola dobra tak pred 15-20 rokmi, uz red 13 rokmi bola nic moc, bra mi tam chodil. Teraz tam uz vezmu takmer kazdeho, co neni uplne vymlety. Postova je fajn skola uz som tam prijaty
no takto uprimne ti poviem ako to bolo pred dvomi rokmi ked som podavala prihlasky ja. mamka zistovala u inspektorov (ona je totiz riaditelka takze ma k nim blizko) ktora skole je najlepsia. nebudem sa vyjadrovat k tomu ale povedali je o srobarke ze je to skola ktora ma uz len meno. je to vraj o tom ze profak pride zapise do triednej knihy povie urobte si poznamky od stranky 6 po 54 a oddide si zafajcit. a potom mas z toho test. prosto skola ktora ma uz len meno nic viac...
a teraz vobec nehovorim zaujato pretoze moja mamka tam chodila, vravim len ako to bolo pred dvomi rokmi a viem to z overenych zdrojov
no a Bress postova uz nema taku uroven ako kedysi... maju na studentov nizsie naroky ako predtym, co je prve tri roky dobre len strvy rocnik a matura uz nebude vsetko jedno
srobarka,ach jeej ako ja chodim na gymko v Po,no chodila som na sutaze, kde ma srobarka 7 timov,kedze su tam dobri debateri...a ako neviem aka je to skola,ale ludia su taki v poho,samozrejme nejake tie vynimky sa najdu....
jaki ste tu vsetci mudri polka z vas na srobe este nebola a hlavne,ze vsetci viete aky maju pristup profaci aki ziaci tam chodia ake su prijimacky len tak pre zaujimavost na srobarke a aj na postovej su tie iste prijimacky robi ich exam a najdu sa tam aj normalni profaci a aj blbci tak ako vsade
Súhlasím s Payne a Chiflade odkazujem : odkiaľ si prosím ťa zobrala takú pakovinu? Som čerstvá absolventka a v živote nám profák neodišiel s tým, aby si išiel zafajčiť! Škola má meno a naozaj to už nie je to, čo bývalo, ale priznajme si otvorene o čom sú ostatné košické gymká? Ani Poštová nikoho nespasí a tiež tam chodia riadne trdlá. Čo sa týka šroby, tak má ešte stále vynikajúcich profákov, ktorí majú ku študentovi ĽUDSKY prístup a majú naozaj výklad, ktorý stojí za to plus ja som žiadny masaker nezažila! A pre tých, čo vedia tárať, lebo jedna babka povedala : na Šrobu nechodia iba kocky a bifľoši, sú tam normálne deti ako na každej inej škole a aj sa učia tak zle ako inde...aj ako na Poštovej!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
áno chodia tam bifle. a je to škola pre tých mozgom viac obdarenejších, resp. kto vie čo najlepšie využiť svoj medziušný priestor. ale to zas neznamená, že sú tam kocky sú tam klasika ľudia ako vždy, chlasce sa, húli a pod. čo poznám pár ľudí, nie sú nejak extra bifle, ale je to náročná škola
dúfam že som ťa nevystresovala držím palce
a teraz vobec nehovorim zaujato pretoze moja mamka tam chodila, vravim len ako to bolo pred dvomi rokmi a viem to z overenych zdrojov