takze ide mi o to ... kedy sa uz hovori o vztahu? dvaja sa spolu stretavaju, dotykaju sa, mozno su skutky, ale dievca stale nevie na com je ... treba sa priamo spytat? popripade " poslat ziadost na facebook" ?
my sme sa takto stretavali asi dva tri mesiace... vyzeralo to ako vzťah, ale nebol to.. on sa ma občas parkrat spytal či by som to nechcela trochu zoficialniť, ale ja som stále odmietala že ešte nie, nech sa len takto stretávame.. ale potom som mu nakoniec sama povedala že dobre....
ak nevieš na čom si, spýtaj sa ho, alebo si len proste užívaj aké to je a postupne sama zistíš
keď ho moja kamoška začala predstavovať ako môjho frajera tak mi trklo, že asi už to neni len môj kamoš. a tak som sa opila a keď sme zaspávali tak som sa ho spýtala či si všimol, že bol predstavený ako môj frajer. a neviem čo mi povedal, lebo som bola najebaná ale viem, že odvtedy to vnímam ako vzťah ale viem, že on vedel už skôr, že sa frajeríme
my sme sa tiez najprv len stretavali, travili spolu cas...ale vsetci nas brali ako par, len my navzajom sme to tak nebrali. potom sa ma na to dokonca raz aj spytal ci to uz zoficialnime,tak sme si pre klud na dusi povedali ze asi sme naozaj oficialne spolu. ale pre mna sa to stalo vztahom este trochu skor...vpodstate som v jeden konkretny den, moment
radšej sa s ním o tom porozprávaj, aby si si niečo len zle nevysvetlovala u nás boli tiež skutky, mala som pocit, že ma berie inak ako len kamarátku, všetci naokolo to brali, že k sebe patríme a po pár rokoch z toho chlapec z ničoho nič vyklučkoval :o vraj ma vždy bral len ako kamarátku haha, aj tak som sa dopočula, že to nebola tak celkom pravda od tej doby som radšej, keď mám vo veciach jasno ako si neustále niečo domýšľať, čo ten druhý aj tak možno vidí úplne inak
Podľa môjho názoru by to malo prísť tak nenásilne a postupne a slová sú v takom prípade úplne zbytočné. Mnoho vecí sa dá vydiskutovať, mnoho sa môže a nemusí a táto by sa vôbec nemusela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ak nevieš na čom si, spýtaj sa ho, alebo si len proste užívaj aké to je a postupne sama zistíš
a tiež ide o to, o aký vzťah sa jedná...lebo vzťahov môže byť mnoho to vieš, láska má mnoho podôb
Who will cry for his state, we know its too late
I turn round to see what was meant to be
Faint movement release to rid the disease