od malička som žila na sídlisku, kde som prosto prežila celé svoje detstvo s kamarátkami a teraz som sa presťahovala k babke, kým sa nám nedostavia dom. Tu som si našla frajera a mám tu naj. kamošky, blízko mesto. Vážne sa odtiaľto nechcem odsťahovať do nového domu a skutočne ma to bude mrzieť...
Sťahovali sme sa 4 krát (ak správne rátam), mrzelo ma to raz.
Prvýkrát sme sa sťahovali cez pol mesta ale to som bola ešte maličká, druhýkrát keď som mala 4 roky ale to ma tiež veľmi netrápilo, potom sme sa opäť sťahovali cez pol mesta, čo bolo jediný raz kedy ma to mrzelo, keďže všetci kamaráti ostali tam kde som bývala predtým a nakoniec som sa sťahovala mimo mesta čo už bol akoby "klinec do rakvy" pretože vo veku keď väčšina deciek chodí po večeroch von, ja som nemala s kým... Ale v pohode, som rada že mám teraz vlastnú izbu a na dvore psa a dve mačiatka a už ani nie je taký problém s kontaktom s priateľmi
ja tiež ešte vobec a ani mi to nechýba, domov ostane navždy domovom pokial tam niekto prežil najväčšiu časť zo svojho života a spomienky len tak nezmiznú
Len jedenkrát, vtedy som mala 3 roky, takže si to veľmi napamätám, ale keby som mala možnosť, odsťahovala by som sa aj hned, je veľa vecí a pár osôb, ktoré mi tu znepríjemňujú život
ja som sa stahovala 2 x v mojom zivote aj to len o panelaky dalej menili sme z 2 na 3 a momentalne mame 4 izbovy byt nejak tak , nechcelo by som prist ani o jedneho priatela pri stahovani a toboz nie o moju skolu ze by som bola nutena ju zmenit
dva krat. raz mimo sr a raz ked som mala rok a nasi sa stahovali tam kde byvame doteraz ale resp moj domov je este asi v troch dlasich mestach alebo styroch? no ono je to take divne...
Sťahovala som sa päťkrát, z toho štyrikrát s rodičmi a naposledy do svojho nového bytu v Nitre.Najnešťastnejšia som bola keď sme sa presťahovali z Veľkých Ludiniec do Želiezoviec. S krásnej malej dedinky na juhu Slovenska, kde boli dobrí a pracovití ľudia medzi darebákov a povaľačov do mesta, kde každý každého ohovára a každý každému závidí. Tento rok sa mi odtiaľ podarilo odísť a ujsť pred šikanovaním okolia ako aj môjho bývalého partnera.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
chcem späť
Prvýkrát sme sa sťahovali cez pol mesta ale to som bola ešte maličká, druhýkrát keď som mala 4 roky ale to ma tiež veľmi netrápilo, potom sme sa opäť sťahovali cez pol mesta, čo bolo jediný raz kedy ma to mrzelo, keďže všetci kamaráti ostali tam kde som bývala predtým a nakoniec som sa sťahovala mimo mesta čo už bol akoby "klinec do rakvy" pretože vo veku keď väčšina deciek chodí po večeroch von, ja som nemala s kým... Ale v pohode, som rada že mám teraz vlastnú izbu a na dvore psa a dve mačiatka a už ani nie je taký problém s kontaktom s priateľmi
A zakazdym mi to bolo luto, len niekedy viac niekedy menej.