Dnes som si kúpila nový telefón a potrebovala by som si doň nahádzať nejaké mp3 z počítača...lenže: nemám k tomu USB, ani ten káblik, ide o to, že som počula že keď mám v počítači bluetooth, malo by to ísť do telefonu aj bez toho káblika a usb. Lenže blue
S Nokiou 6230 sa možno pripojiť aj k internetu vďaka GPRS triedy 10 a EDGE triedy 6. V praxi to znamená maximálnu rýchlosť pripojenia 177 kilobitov za sekundu. Na pripojenie k počítaču a iným zariadeniam slúži USB kábel a bluetooth verzie 2.0.
To som našla o tom telefóne, takže kábel si síce k tomu možno nedostala, ale dá sa k tomu pripojiť. V dome nemáte žiadny taký kábel?
ak nemas bluetooth v PC tak to nedostanes do mobilu iba cez USB kabel...a bluetooth sa neda stiahnut z netu nieje to totiz softwre..chape bluetooth si musis kupit do PC..a stoji to cca okolo 300,- tak to aspon stalo pred polrokom..taze len tak ze si kupis bluetooth alebo nechtito your friends poposielaju
kúpila som ho v NAY...vraj ten kábel sa dá dokúpiť, lenže je to drahé...do rite!!! a šak sa tam daju prehrávať mp3 zvonenia tak akoto že na ne neni miesto? Veď ja tam chcem len nejaké 2-3 pesničky dať...dostala som k tomu aj slúchatká, takže, nechápem prečo to nemôže byť ako prehrávač...
Inak ja osobne, keď si kupujem takéto "technické záležitosti", tak sa pýtam na to priateľa, on sa v tom lepšie vyzná. A on sa napr. ešte aj bratranca spýta a tak.
Už jedine od niekoho si cez ten bluetooth poslať hudbu.
ale podla mna nema ani vyznam k tomu kupovat kabel ten telefon ma fakt malu pamat sak co je to 11MB??nic ...ked si predstavim ze ja mam v jednom svojom telefone integrovanu 128MB a v druhom mam 47MB + 2GB pamatovku
tak ako fakt bud si vypozicaj od niekoho kabel alebo nech si to posle do phonu nejaka kamoska a pak to posle ona tebe
ak tam mas memory kartu mozes si tam dat veci cez citacku kariet, kartu do citacky a citacku do pc. Aj ked zalezi aj na type karty ci sa ti tam zmesti...
hmmm......tam asi hudbu nedostanes ak tam nemozes dat pamatovu kartu, lebo 11MB je zufale malo, bluetooth musis mat zabudovany , neda sa stiahnut a co sa tyka toho kablu, mozno ma tvoj mobil rovnaku dieru ako mp3-ka a teda mozes pouzit kabel z nej
mozes skusit aj usb kabel s fotaku podstate kazde zariadenie co podporuje usb by malo fungovat s tvojim mobilom potom uz zalezi len na velkosti usb na kabli
Ahojte,nájde sa niekto,kto mi presne popíše ako stiahnuť veci z počítača do mobilu? Mám Nokiu E65,mám aj kábel od mobilu,aj Bluetuth do PC,ale stále mi to nejak nefunguje.Vdaka.
Aj ak si nemusel inštalovať nejaké veci z CD Nokia do PC, tak by ti automaticky po prepojení PC a mobilu malo vpravo dole vybehnúť nejaké malé okno, bublina ... klikneš a ideš krok za krokom ... a nezabudni si po prepojení nastaviť v mobile jeden z 3 rôznych režimov, tentoraz to bude prenos dát, predpokladám ... veľa šťastia ...
Práveže všetko z CD od Nokie mám nainštalované,ale žiadne okno sa mi neobjaví.V mobile si to nastavím ako mám,ale štve ma ten počítač.Je nový,tak neviem,či nepotrebujem niečo nainštalovať.Ale dík za radu.
Tak to ti neviem poradiť, ja osobne som mal problém s tým, že mi kábel nejako nedržal v mobile a potom ďalšia vec, že program na prenos dát mal akési chaotické poňatie, chvíľu trvalo kým som prišiel ako dostať do mobilu veci ktoré som chcel (aby náhodou neboli v mobile ešte 2x) ... nemáš začo ...
Ahojte cela by som si stiahnuť pesničky z PC do mobilu cez Kabel pesničky mam už v PC len neviem čo teraz poradite mi? kamoški mi skušali radit ale nešlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a ako, že stiahla si bluetooth? veď ten buď je v telefóne alebo nie je. a v tom prípade aj v notebooku musí byť ten bluetooth.
A ten mobil nemá ani USB takú dierku v sebe?
S Nokiou 6230 sa možno pripojiť aj k internetu vďaka GPRS triedy 10 a EDGE triedy 6. V praxi to znamená maximálnu rýchlosť pripojenia 177 kilobitov za sekundu. Na pripojenie k počítaču a iným zariadeniam slúži USB kábel a bluetooth verzie 2.0.
To som našla o tom telefóne, takže kábel si síce k tomu možno nedostala, ale dá sa k tomu pripojiť. V dome nemáte žiadny taký kábel?
V telefóne je vstavaná pamäť 11 megabajtov a nie je možné ju rozšíriť. Aj preto telefón nemožno využiť napríklad ako hudobný prehrávač.
toto som o ňom ešte našla. Čiže nemáš tam miesto pre pamäťovú kartu, takže máš malú pamäť, tam hudbu nedostaneš.
[v @13 zabudla som cenu v eurách: 10€/20€]
A nie ku každému telefónu poskytujú káble, s tým som sa tiež stretla. Ja mám napr. NOKIU 5300 a dostala som aj kábel a sesternica má 5200 a nedostala.
Slúchatká ti asi aj slúžia ako handsfree, čiže môžeš cez ne telefonovať či možno je tam rádio- vtedy slúžia ako anténa.
A kábel by ti niekto mohol aj požičať, ak niekto blízky má tiež NOKIU.
Už jedine od niekoho si cez ten bluetooth poslať hudbu.
ale podla mna nema ani vyznam k tomu kupovat kabel ten telefon ma fakt malu pamat sak co je to 11MB??nic ...ked si predstavim ze ja mam v jednom svojom telefone integrovanu 128MB a v druhom mam 47MB + 2GB pamatovku
tak ako fakt bud si vypozicaj od niekoho kabel alebo nech si to posle do phonu nejaka kamoska a pak to posle ona tebe