na zš v 3. ročníku som bola jedno obdobie strašne strašne chorá a raz som sa prihlásila už neviem na čom a miesto toho aby som odpovedala som si ober kýchla a osoplila spolužiačkinu hlavu predomnou. celú
pisali sme pisomku z matiky vsade ticho, matikarka v triede ( zaroven aj triedna ) , a ja som zrazu zistil ze pocitam priklad uplne zle , tak som dost nahlas povedal
" Jezis Jaa su kokot !!! "
to bolo tak nedavno , tyzden dozadu , na ine si nepamatam
Ja som hovorila, že žiadny zdravý heteráč by nenosil biele nohavice, biele tričko a bielu mikinu a za mnou stál anglinár presne v bielom.. ešte aj tenisky mal biele, chudáčik.
kamosky mi zobrali mobil a dali ho na zachod (na zem ) ,ktory nefungoval (nesplachoval ) a parkrat niekto na nom bol ja som si prenho isla a zavreli za mnou dvere ,ktore sa potom nedali otvorit a polka skoly riesili ako ich otvorit (skoro som sa zadusila lebo ten zachod a steny nevideli uprqatvoacku aspon 10 rokov) nakoniec ich otvoril skolnik ,ktory mal dost znechuteny vyraz ked otvoril a videl ako to tam vyzera (steny popisane samymi nadavkami o riaditelke,hovna na stenach rozotrete niekde prilepeny toaletak ziadna doska a pod. nechutne veci .... horsie nez musiaren xD) a potom sa pozrel na mna tym pohladom "fajn (to bola ona ? )" hrozny trapas na ktory si vsetci pamataju D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nepamätám si, ale určite boli
" Jezis Jaa su kokot !!! "
to bolo tak nedavno , tyzden dozadu , na ine si nepamatam
viem?
"Princezná s toaleťákom na riti"
aaaaaaaaaaaaaaaaa
už si spomínam.
ale aj tak bolo pre mňa dosť traumatizujúce keď som utekala po chodbe a zrazu sa otvorili dvere. :´(
ale to už píšeš o terajšej škole, nie?
nie to sa mi stalo asi v piatok ročníku
a ja som to videla?
nevidela ale hovorila som to o tom. a neviem v ktorej to bolo triede ale viem že som bola vtedy na chodbe sama a akurát zazvonilo. a tak no.
jop