Čauko, mám 21 rokov pochádzam z Trnavy a vlastným digitálnu zrkadlovku Nikon D80 + AF-S DX Zoom-Nikkor 18 - 135 mm f/3.5- 5.6G IF-ED + grip M 80 + externy blesk SB-800 mal by som záujem fotiť udalosti v TT + okolie ( Bratislava ) – prax ->Študenstký fotograf , Raut-matura 2009 , Teória vs prax FASTU -2009 Kontakt - kysko.photo@gmail.com
Caute takže mam zrkadlovku aj externy blesk a dokonca by som mal aj zaujem o tuto pracu tak ak by ste mali zaujem aj by o mna tak mi napiste na mail vladis.jurica@gmail.com
Chcel by som vediet ci je toto este aktualne, som z BA, a vlastim zodpovedajucu techniku. Ak to je este aktualne by som bol rad keby ste sa mi ozvali. Dakujem!
19rokov Prešov vlastnim digialnu zrkadlovku s teleobjektivom pokial by bol zaujem o fotenie exterierových vec,i kludne kontaktovat niejake fotky najdete na adrese » pokec.azet.sk/fotodeiky?show=...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak by som sla
ale dobra skusenost pre niekoh
a okrem toho momentalne maturujem - ze by som mala cas sa neda povedat...
ked ma prijmu do BA na vysku, tak potom snad
dakujem
tomasgula@azet.sk
viac fotiek na » pokec.azet.sk/t-h-o-m-a-s/fot...
Bratislava nikon d200 dva objektivi 18-200, 50mm, blesk sb-900