Zdravím vás tu všetkých, ešte stále mi nejde fifa 14. Preinštaloval som windows z visty na 7-čku. Skúsil som naištalovať zase fifu vypísalo mi to isté že "fifa 14 prestala pracovať". Naištalovali sa aktualizácie na pc. Skúsil som ešte raz. Už mi to nevypi
@11razor11 skús si vytvoriť nový účet vo windowse s menom bez makčenov a dĺžňov, ale keď ti mám pravdu povedať tak 13ka je lepšia a na tvojom mieste by som ju išiel hneď vrátiť do obchodu, pretože pri tom budeš mať len nervy
@11razor11 nechápem prečo ty to nejde : ) ... maš fifu 14 originál ? ak nie tak skús stiahnuť nejaký iní crack alebo to skus spustit C rogramfilesFIFA 13Gamefifasetup a klikni na fifa config a tam vyber game settings a skus zmenit rozlíšenie ak ani to nepomôže tam potom už neviem čo : (
No aj tak to nefunguje. No prave ze chcel som s barcelonou hrat manazera a na 13-ske nie je nou camp. Skusali sme naistalovat framework aj directX aktualizovat ale nic. Zaujimave ze kamaratovi to na slabsom notebooku ide a mne na pc nie.
@11razor11 skus nakopirovat priecinok instance0 ktory najdes v dokumentoch kde je fifa 13 .... instance0 z toho priecinku nakopiruj do fifa 14 ktora sa nachaza tiez v dokumentoch a daj nahradit .... niekomu to pomohlo ak nepôjde ani toto tak uz neviem ...
skus aj aktualizovat ovladace grafickej karty ale to uz si asi skusal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
skus aj aktualizovat ovladace grafickej karty ale to uz si asi skusal