Stále stretávam istého cudzieho človeka na roznych miestach
Trvá to cca rok, proste si myslím, že už to nie je normálne. Je to obyčajný chlap, tak medzi 25-30 rokov, ničím nápadný. Stretávam ho v priemere tak raz za dva týždne, poslednú dobu častejšie.
Ide o to, že na úplne odveci miestach. V roznych obchodo
Práveže ma nemože sledovať, lebo to je vačšinou tak, že ja prídem do nejakej kaviarne/obchodu atď a on tam je, alebo ide na ulici oproti mne.. to si nemyslím
fakt si si ista, ze je to ten isty clovek?..nemozu to byt viaceri podobni?..ked nie, tak to bude bud nejaky stalker alebo niekto, s kym mate dost podobne denne rezimy
Inak aj ja furt stretávam jednu ženskú na úplne random miestach, v kine, na zastávke, v banke, dokonca aj na koncerte som sa s ňou raz zrazila a to už bola akože fakt sila.
podla mňa to je niekto, koho v budúcnosti budeš poznať a on sa vracia do minulosti a sleduje, ako si žila. možno budúci manžel, alebo syn. a príde mu to strašne milé, preto sa usmieva.
ale nie, fakt neviem. buď je to velmi sofistikované sledovanie (keď píšeš, že ho stretávaš na miestach, kam príde on prvý/míňate sa opačným smerom na ulici) alebo je to len neuveriteľná náhoda.
Keď vyzerá sympaticky tak by som sa ho určite raz spýtala či nejde na kávu pokecať, lebo to nemôže už byť náhoda... ale keď vravíš, že ti pripadá trochu mimo, tak sa skús nabudúce neodvrátiť, či sa ti sám neprihovorí.... ktovie, možno sa z neho vykľuje milý chlápek...každopádne daj vedieť ak to nejak dopadne
mne sa deje presne to isté a mám tiež taký pocit, 1. krát ked som ho stretla,tak sa na mňa pozeral asi 5 minút v kuse,bolo to divné a odvtedy som ho stretla už ani neviem koľko krát tiež na rôznych miestach,ale netuším čím to je
Stalker Mozno nieco po tebe chce, len nema odvahu. Alebo nechce nic, len sa takto bavi ked ma dost casu. Jednoducho si vyhliadne ludi ktorych chce stretavat, pre usmev, pre nenudny vyzor a p. Najprv chodi ako tvoj tien ani o tom nemusis vediet. A ked spozna tvoj rezim a dobre ho pochopi, moze ta v tvojom rezime predbiehat, ci chodit ti naproti a p. A takto sa moze hrat aj s viac ludmi. Narocne je to len na cas.
podla mna je to duch a ty máš ako jediná v meste tú schopnosť vidieť duchov a on zistil že ho vidíš a začal ťa vyhladávať no ešte sa uisťuje či ho vidíš na 100% preto sa to v poslednej dobe stáva častejšie...
okej teraz naozaj, bud je to nejaký druh úchyla alebo je to proste náhoda
ja som tiez 1 holku taxledoval a furt som sa tvaril, ze to je nahoda, ale ked ma raz objavila u nich za sprchovym kutom taxom to uz neuhral a teraz k nej mozem max na 200m
ja si myslim ze len si ho zacala registrovat a teraz ked sa niekde stretnete pripisujes to nejakym prenasledovaniam.... usmev by som si vysvetlila tym, ze asi aj on ta uz par krat videl a podobne ta registruje ako ty jeho... mozno ked to zahodis za hlavu tak to zmizne
ja mam tak mizernu pamat na tvare ze mne sa toto proste nemoze stat... inak skus zistit ci si aj on uvedomuje tieto stretnutia... alebo ked ho stretnes nabuduce nalep sa mu na paty a sleduj ty jeho
asi 2 roky dozadu sa mi dialo nieco podobne. Jednu zenu som stretaval vo fitku, pri mojej bytovke, ked som siel do skoly, v meste, dokonca asi 2x som ju videl aj v inom meste. Neviem jak je to mozne.
To jak raz, ked som bol v Moskve a na kraji mesta som tam stretol znamych zo Slovenska.
@h8u mám pocit, že už si zakladala podobnú diskusiu, alebo nie ty, niekto už určite áno... ja by som sa ho normálne opýtala. Proste zastavím ho a opýtam sa, či sa poznáme (samozrejme niekde, kde je veľa ľudí- a ja osobne by som pri sebe mala nožík Bez srandy...) Ale ak za tebou išiel ešte aj do Brna, nemyslím si, že je to len taká náhoda, ale možno sa mýlim.
to prepojenie možno nie je až taká blbosť, aj keď by som si nikdy nemyslela, že to poviem
mne sa tiež stávalo niečo podobné, potom neskôr som zistila, že to bol kamoš mojej spolubývajúcej
a proste, pár krát sa mi stala úplne najväčšia psychošina, že som niekam išla, napr. v MHD a pomyslela si, že teraz by tu mohol byť a on nastúpil na ďalšej zastávke
alebo, že som sedela s kamoškou na terase v kaviarni, hovorila jej o tom a on z ničoho nič išiel zrazu oproti cez prechod
mozno ta sleduje, ak nevyzera uplne vysinuty skus sa mu niekde (z bezpecnostnych dovodov na verejnosti) prihovorit, zistit co je zac atd...ked ho spoznas uz sa ho nebudes bat
to prepojenie myslí teoreticky môže existovať ale prakticky by som predpokladal že by ťa v takom prípade on ako osoba nedesil (aj keď možno ide len o to že ťa desí to že ho tak stretávaš, a len to nevieš odlíšiť od toho ako naňho tvoja psychika reaguje čisto ako na človeka).
každopádne ja keby som takto niekoho stretával tak by som sa mu prihovoril už najneskôr asi po mesiaci, nechápem ako si to mohla vydržať rok či koľko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ja by som sa ho asi opytala nieco.. ale neviem co, lebo moze aj klamat
nebolo to z mojej strany cielené sledovanie, ale viem si predstaviť, že z toho boli podobne vyšišané.
A ak sa nepohybuješ stále na tých istých miestach, tak ma napadá len možnosť že ťa sleduje
ale nie, fakt neviem. buď je to velmi sofistikované sledovanie (keď píšeš, že ho stretávaš na miestach, kam príde on prvý/míňate sa opačným smerom na ulici) alebo je to len neuveriteľná náhoda.
Viem o tomto viac než dosť
keby nebol sám, ale mal by okolo seba nejakých ľudí, s ktorými by viedol rozhovor, asi by to celé nepôsobilo tak strašidelne...
mne by to nedalo a spýtala by som sa ho, čo si o tom celom myslí
okej teraz naozaj, bud je to nejaký druh úchyla alebo je to proste náhoda
ako dopadlo to, co ti volalo to cislo s detskym hlasom spievajucim do telefonu ?
@17
ale naozaj je v tom niečo viac
To jak raz, ked som bol v Moskve a na kraji mesta som tam stretol znamych zo Slovenska.
mne sa tiež stávalo niečo podobné, potom neskôr som zistila, že to bol kamoš mojej spolubývajúcej
a proste, pár krát sa mi stala úplne najväčšia psychošina, že som niekam išla, napr. v MHD a pomyslela si, že teraz by tu mohol byť a on nastúpil na ďalšej zastávke
alebo, že som sedela s kamoškou na terase v kaviarni, hovorila jej o tom a on z ničoho nič išiel zrazu oproti cez prechod
tiež ma ten chalan trochu desil
to prepojenie myslí teoreticky môže existovať ale prakticky by som predpokladal že by ťa v takom prípade on ako osoba nedesil (aj keď možno ide len o to že ťa desí to že ho tak stretávaš, a len to nevieš odlíšiť od toho ako naňho tvoja psychika reaguje čisto ako na človeka).
každopádne ja keby som takto niekoho stretával tak by som sa mu prihovoril už najneskôr asi po mesiaci, nechápem ako si to mohla vydržať rok či koľko.