Prosím vás.......môže mi niekto vysvetliť, ako to, že sa zakladajú NEUSTÁLE diskusie o tom isto?? V diskusnej kategórii O chalanoch, o mužoch a O dievčatách, o ženách a taktiež v sekcii Love&Sex sú NEUSTÁLE tie isté témy.....typu: ,,Ako zistím, že som
No vies, ludia nemozu vo fore vyhladavat (snad zatial) a teda sa furt pytaju na to iste. A ini si proste myslia, ze zrovna ich problem, ktory je taky isty ako ten o tri riadky pod nim, bude mat urcite ine riesenie
Ice_stovo : máš pravdu, vyhladávať sa nedá, ale len ked si otvorím nejakú kategóriu fóra, vidím tam stále to isté, takže stačí šípka dole a je vyhladané a tým že ,,myslia, ze zrovna ich problem, ktory je taky isty ako ten o tri riadky pod nim, bude mat urcite ine riesenie´´ si ma pobavil lebo je to zrejme tak hoci to myslenie nechápem
hey sunny...tato diskusia tu uz tiez bola...a viackrat ...bolo tu uz paaru ludi co jebalo kocky o tych istich veciach ako ty...kedy fajcit prvykrat kurac a kde si ho strcit a podobne sracky...ked chces pisat tak zaloz diskusiu ktora tu este nebola
To je jedno ci sa bude diskusia opakovat. Co maju vznikat stal nove a nove diskusie? vsak ake nove by este boli. toto uz bolo ale nevadi. Takze ak by mali byt vseci taky spravodlivy tak by ta mali zotriet. Aby clovek zasa hlada, ci ta diskusia tu je nie je je dost namahave vytvorim novu a ak ma niekto zjebe tak si potom myslim, ze birdz nie je pre novych ludi ale iba pre tych co su tam. a potom by nevznikaloi nove temy. tak ja neviem o com tu je zasa rec
nooo lebo, myslim si, ze kazdy si necita vsetky diskusie a nemoze vediet co tu uz je, alebo sa im to nechce hladat. no a tak mne je to dost jedno a ked maj uproblem preco y saq nan nemohli spyatat
Podla man zakladaju nove diskusie len preto, aby mali odpovede PRIAMO NA ICH PROBLEM a nie na nieco, co je podobne tomu ich "problemu" chcu poznat odpovede priamo na ich adresu aj ked to zvdy skonci fiaskom, bo im vsetci nadavaju a celkovo...ruca sa to tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a vesmir je konecny, to dokazane je