Tak ma napadla taká téma čo si myslíte o stalkeroch(pre tých čo nevedia čo to znamená odporúčam google ) ? nemyslím zrovna starých škaredých úchylákov ktorí majú nečisté úmysly keď vás sledujú ale proste dajme tomu nejaký šialene zamilovaný človek k
Neviem čo si o takých mam myslieť bo som to nezažil žeby dakto kto by bol aj pekný ma stalkoval..
Ale kamoša keď sme boli malý strašne chcelo jedno dievča (nebola vôbec pekná) a vkuse nas stalkovala.. kričala naše priezviská.. keď prišiel ku mne na navštevu že sme šli zahrať dačo na PS 1 tak musel si brať boty dnu bo keď nechal na chodbe ta mu hadzala papieriky s dajakymi správami do botasiek.. a my sme po nej furt nadávali len bolo to totálne peklo .. tým že som s ním bol furt vonku stalkovala aj mňa a už som mal také nervy že som niekedy rozmýšľal či jej dačo neurobím bo to bolo nenormálne......
Aj sme boli v tom období za jej mamou kamoš jej povedal že nech si dáva pozor na svoju dcéru bo už ho to nebaví ale nepomohlo Neviem ani jak ale jedného dňa to proste uplne skončilo
viacej ma iritujú stalkerky čo mi omylom lajknú status spred 3 rokov na fb alebo fotku na insta a potom odlajkujú akože sa nič nestalo, pravdepodobne netušia, že z notifikácii na mobile to nezmažú čiže viem dobre ktoré mi poctivo sledujú profil
@10 a henta tvoja diagnoza, stalkovanie krokov stalkerov, to ma uz tiez nejaky nazov? lebo podla mna by to mali zaradit medzi novodobe mory ako selfie fotky a aj to stalkovanie.
ja pravidelne stalkujem profily ludom. cisto zo zaujmu a na porovnanie ludi, bavi ma to.. ak nechcu aby som to videla nech si to nedaju verejne... asi tolko
ja som stalkovala frajov profil jednu dobu kto mu co lajkuje abo co on a pod fuuuu nastastie som s takych veci vyrastla a nepotrebujem nikoho stalkovat uz teraz
ja občas chodím pozerať či ma má frájo furt vo vzťahu na fejsbúčiku ako nechápem prečo to robím ale proste občas mám takú potrebu to prekontrolovať.
inak som v poho babenka :letim:
stalkeri su hrozni, hovorim to preto, lebo mam s nimi bohate skusenosti. ale to skor ti cudzi, co ma sleduju a vsetko o mne vedia aj ked sa nepozname a potom sa spozname a len tak ledabolo prehodia "pamatas ked si v roku 2008 mala na obed kura?" a ja pozeram iba ze wtf.
potom su moji znami - stalkeri. tych mam rada, vacsinou prispeju do diskusie poznamkami ako "jezis na tej poslednej profilovke si mala len 40 lajkov" "inak tomas ti lajkol fotku po piatich minutach od pridania"
a potom som ja - stalker. a ja som profi stalker
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale kamoša keď sme boli malý strašne chcelo jedno dievča (nebola vôbec pekná) a vkuse nas stalkovala.. kričala naše priezviská.. keď prišiel ku mne na navštevu že sme šli zahrať dačo na PS 1 tak musel si brať boty dnu bo keď nechal na chodbe ta mu hadzala papieriky s dajakymi správami do botasiek.. a my sme po nej furt nadávali len bolo to totálne peklo .. tým že som s ním bol furt vonku stalkovala aj mňa a už som mal také nervy že som niekedy rozmýšľal či jej dačo neurobím bo to bolo nenormálne......
Aj sme boli v tom období za jej mamou kamoš jej povedal že nech si dáva pozor na svoju dcéru bo už ho to nebaví ale nepomohlo Neviem ani jak ale jedného dňa to proste uplne skončilo
@trash a aký?
bästa.
Denne jsem teprv v puli cesty
inak som v poho babenka :letim:
potom su moji znami - stalkeri. tych mam rada, vacsinou prispeju do diskusie poznamkami ako "jezis na tej poslednej profilovke si mala len 40 lajkov" "inak tomas ti lajkol fotku po piatich minutach od pridania"
a potom som ja - stalker. a ja som profi stalker