Kedze s predoslym vztahom som nebol vyrovnany tak ano. Nevidim na tom nic zle. To ako ked sa dvaja mali radi. Potom sa povie cau a koniec? To je divne.
týždeň som stalkovala ale teraz už nie, pretože by ma to len bolelo a tak si radšej žijem s pokojnou myšlinekou, že aj keby mal inú, tak aspoň po nociach som jediná, na ktorú myslí resp to viem na 10000%
no som sa po polroku odhodlala kuknut si jeho instagram, skoro som ani nedychala a zistila som ze si vyholil vlasy a hrozne zoskaredel takze jupi a ma novu frajerku to neni take jupi ale pozitivum je ze som z toho ani nebola smutna 8)
bohuzial tu poslednu este obcas ano, bol to dlhy a velmi pekny vztah a tazko som niesol jeho ukoncenie, najhorsie ze nepozeram len jej fcb ale aj co pocuva na lastku a pod., ale uz fakt s tym prestavam lebo takto na nu asi nikdy nezabudnem
prave teraz asi po pol roku ale inak nie len je strašne divné keď si predstavíš čo všetko si stým človekom zažila a zrazu nič ako keby sa nepoznáte aj keď je pravda, že ja som si ho odstránila z priateľov...
jedneho by som možno aj, ale keby zistila jeho sucasna ze mame spolu nejaky kontakt tak by mu odrezala gule a na to ho mam prilis rada... a teba samozrejme obcas áno
mam asi len jedneho a pri tom si davam obrovsky pozor aby som nanho niekde na nete nenarazila lebo si ho tym pripomeniem a to je fuj, nieto este aby som sama isla hladat
ano, nazriem občas so záujmom ako sa ktorá má. a vedia o tom
pri niekom, kde sme sa rozišli strašne v zlom mi to ani nenapadne.
aj tebe som sa s tým priznal :-S
boli časťou môjho života, prečo to popierať. zakiaľ mi to nerobí nepríjemno a nie je to celodenná činnosť, tak sa mi to zdá ok.
väčšinou je to ako @6
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a k teme: nie, radsej si s nim raz za cas pokecam, ze ako sa ma
Kedze s predoslym vztahom som nebol vyrovnany tak ano. Nevidim na tom nic zle. To ako ked sa dvaja mali radi. Potom sa povie cau a koniec? To je divne.
ëF‘ŞúÜĘNďňX&ą{
ö.YX¬>·ýc®
a @12
však vieš :-S
ved jej sa tie sprostosti vratili
pri niekom, kde sme sa rozišli strašne v zlom mi to ani nenapadne.
aj tebe som sa s tým priznal :-S
boli časťou môjho života, prečo to popierať. zakiaľ mi to nerobí nepríjemno a nie je to celodenná činnosť, tak sa mi to zdá ok.
väčšinou je to ako @6
@h8u ty v ktorom vesmire mas len 1 ex?
(a nie, nie je ich veľa, počítam aj tých zo strednej )