stalo sa vam uz niekedy ze ste poobede zaspali a ked ste sa zobudili mysleli ste si ze je rano,a pritom bol ete ten isti den? mne sa to stalo v zime bola vonku tma asi pol 6tej a myslela so m si ze musim bezat o 6tej na bus cela splasena som behala po by
mne sa stalo,že som sa o tretej ráno zobudila,šak tma ako vždy...tak som sa normálne vychystala že idem do školy ...a mama ma poslala s5 do postele,že kam chcem ísť o tretej ráno
hej stalo sa to aj mne som sa zobudila v noci a som zacala behat po izbe ako pojasena ze som zaspala som sa obliekla umyla zuby pritom som zobudila spolubyvajucu a ona ze ci mi sibe ze je 3hodin rano tak som si lahla spat
Elare to sa stalo uz asi kazdemu. Ale, je to brutal pocit, ked sa tak clovek zobudi.
Bola nedela a zaspal som nieco po 12tej, zobudil som sa asi o 16tej, pozrel som na mobil, ze kolko je hodin, normalne panika, nechapal som ako som mohol spat tak dlho, a nechapal som opreco ma nikto nezobudil, ked som akoze pondelok rano mal ist do skoly.
Nabehol som do kuchyne a zacal vrieskat na mamu, ze preco ma nezobudila, ked vedela, ze mam byt v skole ( malo tam byt nieco dolezite), a ona sa zacala smiat a povedala, ze je este stale nedela, a spal som len par hodin
kks neznášam ten pocit Toto väčšinou mávam keď som chorý, lebo inak ma nikto nedonúti poobede zaspať len ak náhodou fakt zaspím a potom sa cítim total zníčeny
poobede nee .. ale raz sme mali ist na nawstewu w nedelu rano k jednej rodine .. ja som wstala a pozeram na hosinky ze je pol 10tej .. tak som sa umyla obliekla a ucesala a sla za mamou kt warila: mami my nikam nejdeme ? a ona kam predsa ? ja ze nanawstewu a ona mi wrawi: moja sak je sobota! tak som sa zase prezliekla a sla som nas5 spat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
takze ked si raz za uhorsky rok takto zdriemnem, tak si tiez myslim, ze je rano.. a velmi skarede rano
Bola nedela a zaspal som nieco po 12tej, zobudil som sa asi o 16tej, pozrel som na mobil, ze kolko je hodin, normalne panika, nechapal som ako som mohol spat tak dlho, a nechapal som opreco ma nikto nezobudil, ked som akoze pondelok rano mal ist do skoly.
Nabehol som do kuchyne a zacal vrieskat na mamu, ze preco ma nezobudila, ked vedela, ze mam byt v skole ( malo tam byt nieco dolezite), a ona sa zacala smiat a povedala, ze je este stale nedela, a spal som len par hodin