Stalo ale väčšinou v takých prípadoch, keď som videla, že je niekto odstrčený a chcela som sa s ním porozprávať a vtedy som prišla na ten dôvod PREČO je odstrčený. Lebo sa s ním/ňou porozprávať nedalo.
aby vzniklo kamarátstvo, musí to byť vzájomné.... prečo by sme sa mali niekomu ,,pchať do prdele?" ...
podľa mňa to je ako s láskou- ak jeden druhého nechce, nie je dovod sa mu vnucovať a ak má vzniknúť láska, padnú si do oka sami, alebo sa to vyvinie postupom času
takže ak má vzniknúť priateľstvo, vznikne postupom času samé...
(je iné niekoho obdivovať a preto sa s ním chcieť kamarátiť... to už je len odraz svojho vlastného ega)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kamosi ?
podľa mňa to je ako s láskou- ak jeden druhého nechce, nie je dovod sa mu vnucovať a ak má vzniknúť láska, padnú si do oka sami, alebo sa to vyvinie postupom času
takže ak má vzniknúť priateľstvo, vznikne postupom času samé...
(je iné niekoho obdivovať a preto sa s ním chcieť kamarátiť... to už je len odraz svojho vlastného ega)