Akurát som vyšiel z kúpelne a išiel do svojej izby, bol som nahý lebo po sprche. A videla ma segra.. hned sa otočila haha. Stala sa vám podobná situácia, že vás videl nahého surodenec?
Brat mi často dojde do izby a ukazuje mi riť a myslí si, že je to akože brutálne vtipné tak sa zasmejem aby som mu urobila radosť. Ale inak nie, myslím že nestalo
Takže raz po škole som prišiel do mojej izby , sadol som si za kompa a len tak som chatoval . Asi po 15 minútach chatovania sa pomaly s vŕzgotom otvorili dvere na mojej skriňy . Pomaly z tej skrine vyšiel môj brat , nahý , s ponožkou v ruke a zakríval si johnyho . Pozerali sme sa na seba a po pár sekundách mi povedal : Hľadal som ponožky .
A odišiel ...
Takžé , hej , 15 minut nahý v mojek skriňy hladal ponožky .
@torpedo08 ja napriklad nenavidim ked sa musim hned po sprche navliekat do nejakeho oblecenia. hej, utries sa uterakom, ale pokozku mas obcas este trochu vlhku, v kupelni je priserne teplo, a tak sa zabalim len do uteraka alebo prebehnem naha.
u nas doma sme same baby, takze ak niektora z nas raz za cas z kupelky prejde naha, tak z toho fakt nerobime vedu.
@willbebetter aj ja sa nerad cely obliekam po sprche hned aj ked nemam v kupelni velmi teplo ale hovorim ze aspon spodne pradlo si treba dat no ale ked ste same zeny tak je v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Takže raz po škole som prišiel do mojej izby , sadol som si za kompa a len tak som chatoval . Asi po 15 minútach chatovania sa pomaly s vŕzgotom otvorili dvere na mojej skriňy . Pomaly z tej skrine vyšiel môj brat , nahý , s ponožkou v ruke a zakríval si johnyho . Pozerali sme sa na seba a po pár sekundách mi povedal : Hľadal som ponožky .
A odišiel ...
Takžé , hej , 15 minut nahý v mojek skriňy hladal ponožky .
Cause why the fuck not .
dufam ze ta ponozka bola tvoja aspon
keď som bola malá boloto v pohode no teraz ked už sme veľkí aj s bratom tak sa snažíme tomu vyhýbať no
u nas doma sme same baby, takze ak niektora z nas raz za cas z kupelky prejde naha, tak z toho fakt nerobime vedu.