Ahoj. Chcela by som vediet ci sa to niekomu z vas (baby) uz stalo. Ja si furt myslim ze som jedina.No mam kamarata ktoreho poznam asi rok a on ma od zaciatku ma strasne rad.zevraj ma dokonca miluje... Ale to mam od nasho trenera na kruzku.dopisem do comm
No dobre teda už keď je založená čudná diskusia tak dám otázku ja: Holky aká je vaša percentuálna úspešnosť ak pozvete niekoho na rande vy?
Totižto som chlapa ešte na rande nikdy nepozvala a keď povie nie tak to bude riadna facka
Ja som po otvorení čakal, že otázka bude pokračovať:
"...že ste si v zhone nechtiac natiahli na nohu čerstvo použitú masturbačnú ponožku."
Neviem prečo mi to napadlo, keďže mne sa také niečo ešte vôbec nikdy nestalo. Naozaj. Nikdy. Ani raz, musíte mi veriť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Totižto som chlapa ešte na rande nikdy nepozvala a keď povie nie tak to bude riadna facka
"...že ste si v zhone nechtiac natiahli na nohu čerstvo použitú masturbačnú ponožku."
Neviem prečo mi to napadlo, keďže mne sa také niečo ešte vôbec nikdy nestalo. Naozaj. Nikdy. Ani raz, musíte mi veriť!
Povedz ze ma tvoj kamarat viac jak 30 a ty sa volas Domca
Potom povedz, ako si dopadla