prave som sa chvalabohu zobudila...snivalo sa mi totiz ze spim a vstala som a bolo 21:08 a zmeskala som stretko ktore mam dneska mat..nasla som si 12 zmeskanych hovorov a 8 sprav...a ked som chcela znovu pouzit telefon na zavolanie tak som ho pred sebou p
jj stalo sa mi to zopár krát, ked som si šla poobede ľahnúť,, tak sa mi "snívalo" že mama prišla aj a tak.. proste ako keby som len tak ležala v posteli a nespala,, a nešlo sa mi zobudiť, postaviť.. a potom ked som si uvedomila, že to je len "sen", tak som sa chcela zobudiť a nešlo.. dosť neprijemné to je..
ale žeby som sa zobudila niekde mimo postele, to sa mi ešte nestalo
nepozerala si ty nahodou nedavno pociatok? prijde mi nemozne, zeby sa ti nieco take snivalo, dokonca aj s presnymi casovymi udajmi a neslo by ti zobudit sa, ja sa vzdy zobudim zo sna ani neviem ako, asi si sa mala v tom sne pokusit zabit samu seba
neviela som to film este asi kuknem je tam navod ako sa zobudit ked sa neda?inak vacsinou sa mi snivaju presne cisla alebo nazvy...ale stale lepsie ze su zakomponovane v sne mam kamosku ktorej sa proste sniva len cislo alebo nejake slovne spojenie
@riki137 ved aj v inception sa jeho zena zabila naozaj, lebo nevedela rozlisit sen od reality
absolutne nechapem toto forum, strasne mi prijde absurdne, ako sa nemoze niekto zobudit zo sna a este to aj vnima...ved vacsinnou sa clovek zobudi, aj ked nechce a ani nevie ako (ach)
az take nieco nie...ale s plačom a upotena zo sna som sa už zobudila..alebo som sa zobudila a plakala som preto čo sa mi snívalo a potom sa mi ten sen pokračoval..ale bolo pár krát keď som si v sne uvedomila, že to musí byť sen a nič som s tým nerobila..raz sa mi snívalo že sa štípem aby som zistila či to je sen ale ja som to v sne cítila!
@momoglamorous ja neviem...mozno keby sa nechcem zobudit tak sa praveze zobudim...ja mam v snoch vsetko tak akoby naopak...napr. ked chcem pred niekym/niecim bezat tak nemozem lebo ja pocas spanku vtedy tak otvaram oci ze mi ten sen doslova mizne pred ocami...alebo ked chcem kricat tak kricim ale vlastne sepkam...ten clovek v tom sne to proste nepocuje...a ked sa mi sniva nieco co som rada ze sa mi sniva a nechcem sa zobudit a chcem tom pripadne ovplyvnit vtedy sa zobudim...
@potvorkape s tym behom a kricanim sa mi to stalo tiez, dokonca aj ked s ami snivalo, ze placem, tak som sa zobudila s mokrymi ocami, ale nikdy sa mi nestalo, ze som sa nasilu snazila zobudit a neslo to
@patofbc pojem som pocula, len vyznam nepoznam...v sne zistit, ze snivam, to uz je ine psycho, skor som mala problem rozlisit niektote detaily, co sa stali v sne, ci sa stali aj naozaj =D
no často sa mi stávaju take sny..dneskam sa mi napríklad snívalo že som zaspala na vlak na ktory pojdem až piatok..ked som sa zobudila bola som v tom že ten piatok už fakt je a musim sa chystat
@momoglamorous neviem, ale ja ked snivam, vzdy viem, ze snivam
dokonca obcas si ten sen upravujem podla seba..minule sa mi snivalo, ze som musel zachranit zem, lebo mimozemstania na nu zhodili nejaku cudnu atomovu bombu a ked sa mi to nepodarilo, tesne pred koncom som si povedal, ze sa vratim spat v case, vratil som sa a zas odznova som robil vsetko alebo som v meste, chcem ist skor domov, pomyslim si, ze keby tu bol skuter, tada, objavi sa predo mnou a idem domov na nom
@potvorkape kukni si ten film, ale inač asi si lucidne snívalo alebo tzv. astrálne cestovala ale inač je to dosť zvláštne že is to pamatáš, sen vo sne a v ďalšom sne a ešte neviem či tam bol ešte jeden sen ale prosto no to je čudné lebo to by si mala hneď zabudnúť a ten čas? No podľa mňa si teda lucidne snívala a sa ti sníval jeden sen v ktorom si si to tak ustanovila ten cyklus. (prosto ako keby som sníval o tom že sa bicyklujem a idem stále dokolečka len si na daných mestach stále niečo "pritvorím")
@momoglamorous vtom filme ťa nemuseli len zabit ale mala si dostať "kopnutie". Napríklad ked sa ti sníva že padáš z budovy a vtedy vstaneš.
@potvorkape aj mne sa snívalo tak, že som presne vedel že spím/snívam a chcel som sa zobudiť, ale nešlo to myslím, že nie si jediná...hehe pri tom všetkom mi to pripomenulo aj film Inception (zo sna do sna ) riadna haluz teda no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale žeby som sa zobudila niekde mimo postele, to sa mi ešte nestalo
absolutne nechapem toto forum, strasne mi prijde absurdne, ako sa nemoze niekto zobudit zo sna a este to aj vnima...ved vacsinnou sa clovek zobudi, aj ked nechce a ani nevie ako (ach)
nestalo, mne sa aj horšie sny snívali
dokonca obcas si ten sen upravujem podla seba..minule sa mi snivalo, ze som musel zachranit zem, lebo mimozemstania na nu zhodili nejaku cudnu atomovu bombu a ked sa mi to nepodarilo, tesne pred koncom som si povedal, ze sa vratim spat v case, vratil som sa a zas odznova som robil vsetko alebo som v meste, chcem ist skor domov, pomyslim si, ze keby tu bol skuter, tada, objavi sa predo mnou a idem domov na nom
@momoglamorous vtom filme ťa nemuseli len zabit ale mala si dostať "kopnutie". Napríklad ked sa ti sníva že padáš z budovy a vtedy vstaneš.
@poke vlastne ano, uz si spominam