mne prvý krát včera, mala som ho v zadnom vrecku a...
ale našťastie som ho hneď vybrala, vypla, rozobrala a dala vysušiť, ešte mi ho mamina kamoška aj s fénom sušila ...raz keď som skúšala. či ide tak ešte neveľmi fungoval bol bieli display, ale teraz to už ide
Áno, v bare na WC pripitý som si chcel pozrieť koľko je hodín, v jednej ruke som držal prirodzenie a čúral, druhou rukou som sa snažil vybrať mobil z vrecka, ktorý potom skončil v zašťatej záchodovej mise...
nie. ale niečo mi už do záchodu spadlo. nepamätám si už, čo to bolo, ale viem, že mi to prišlo ľúto, ale i tak som spláchla. lenže bolo to niečo ťažšie, že to aj po spláchnutí ostalo na dne záchoda... tak som to vybrala.... kua, ale čo to bolo, si fakt neviem spomenúť....
hej spadol..mala som ho v zadnom vrecku a keď som si šla sadnúť na wecko proste vypadol .. a spadol mi už aj do paradajkovej polievky a na vajcový chleba na ktorom bolo veeeľa kečupu ale stále žije
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale našťastie som ho hneď vybrala, vypla, rozobrala a dala vysušiť, ešte mi ho mamina kamoška aj s fénom sušila ...raz keď som skúšala. či ide tak ešte neveľmi fungoval bol bieli display, ale teraz to už ide
už nikdy nedám mobil do zadného vrecka :p
a odvtedy ide lepšie
(ach)
mne ešte nie
a ak by sa to stalo, tak by nešiel.. tak dávam pozor
Isiel sa ozraty vystat, a pri tom pisal sms.
@simplyblond čítaj môj koment presne to čo ja
@foxhound toto ma fakt prinútilo zasmiať sa