Ja som raz išla do školy bez tašky. Normálne doma som si ju zabudla. Zistila som to tesne pri škole, tak som sa musela zase vracať domov cez celé mesto..
A to s tými papučami sa mi tiež raz stalo ešte niekedy na prvom stupni.
málokedy dačo zabudnem, chvalabohu vždy keď odídem odniekiaľ, tak sa uistím že mám všetko...
ja skôr zabudnem také že zamknúť auto, termín niečoho, prípadne dám dačo variť a spomeniem si na to po dobrej polhodine keď už je to rozvarené na sračky
ked som chodila na zakladku, do jedalne sme si davali take farebne platene navleky, vzdy som si az doma ked som sa vyzuvala alebo ked ma niekto upozornil vsimla ze ich stale mam mala som doma slusnu zbierku
Raz som doma zabudol lieky na zabudanie, potom som sa niekolko dni tulal po lese a pojedal bobule az som dosiel k jednej chate a tam rubala drevo taka skryvena starena, tak som jej to drevo porubal, ona sa zmenila na zeleneho skriatka ktory mi pricaroval moje lieky, par som si ich vzal, spomenul si kde byvam a siel domov.
@ravenna13 Stale lepsie ako jeden znami, ktory siel zhuleny do obchodu a ze ked uz ide zoberie aj psa. Prisiel pred obchod, voditko priviazal o stlp, nakupil, vysiel von a na stlpe vidi priviazane voditko bez psa, stalo tam par chlapcov tak sa ich pytal ze kam mu usiel, a oni ze vraj tam priviazal voditko bez psa , zabudol ho doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A to s tými papučami sa mi tiež raz stalo ešte niekedy na prvom stupni.
ja skôr zabudnem také že zamknúť auto, termín niečoho, prípadne dám dačo variť a spomeniem si na to po dobrej polhodine keď už je to rozvarené na sračky
mne to isté a zistila som to až v autobuse kde bol aj Paťo Synek (ach)
=D mobil, slúchadlá, peňaženka... kto nemá v hlave má v nohách
To si nemohla!
nuž bolo to kruté a traumatizujúce! a vtedy som stála za alčou šušučkou si pamatám
To nebolo vtedy, keď ti ukradla tenisky?
nie nie nie to bolo ešte predtým
Tak ona ti ich ukradla asi preto! Videla, že ty tenisky vôbec nepotrebuješ a že si vystačíš aj s papučami.
ale ja som išla bez tašky nie bez tenisiek. trapka.
jáááááj. Tak potom to nebol žiadny trapas.
no tak to vobec keď som musela vystúpiť z autobusu
vlastne si tak spomínam že pred ním sa mi stal ešte jeden trapas spojený s autobusom ale to je zas na iné rozprávanie