u nás to ani nebolo tak, že pohádané, ale kamoška sa po 11rokoch prestala so mnou kamarátiť, lebo ona sa chcela trochu vybúriť a chodiť po diskotékach a tak a ja som nikdy na také veci nebola, tak sme to kamarátstvo skončili, nebola to ani tak hádka ako dohoda, ale áno, bola som vtedy riadne nasraná a po necelých piatich rokoch sme sa opäť spriatelili a bolo to cez jej dcéru, ktorá mala vtedy pol roka a prišla ma s ňou pozrieť a odvtedy je všetko ok našťastie
no naposledy asi tak v 3. alebo 4. triede na prvom stupni s kamarátkami udobrli sme sa ešte v ten istý deň, ale "hádky" to boli neskutočné ..odvtedy, že by som sa s niekým pohádala až tak, že by sme sa spolu nerozprávali a pod. sa mi ešte nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
zmierenie vždy príde, či po týždni alebo po dvoch rokoch
Iné je však pokiaľ sa jedná o priateľa...
..kvak..
.....lebo už sme preskákali cez všeličo a to je iné ako hihihaha len o milých veciach sa rozprávať a úzkostlivo sa báť, aby sme sa názorovo zhodli