keď som šla diaľkovým z Brna do TT, nemali sme žiadne prestávky, ulička bola plná ľudí a ja som sa nemohla dostať k šoférovi, aby som mu povedala, že sa asi poštím.
a to boli dvojhodinové muky, že som mala bielo pred očami, chcelo sa mi vracať a tak celkovo mi bolo totálne zle. dve hodiny poslednej fázy chcenia močiť neprajem nikomu.
@grietusha ak by mi malo odtrhnut prostatu, tak bez problemov... ked sme isli busom do anglicka, tak sme so spolusediacim pravidelne vsetkych nukali nasim "teplym cajom", nastastie si dali dokopy to, ze o 4tej rano by uz ziadny caj nebol teply vo flaske od nejakeho dzusu a spriteu D
pre chlapov je zadrziavanie mocu obzvlast nebezpecne ! netreba to riskovat predsa nie ?
Vo Varšave sme predvádzali na mole zimnú kolekciu kabátov, a samozrejme to prišlo na mňa, preletel som hore dole po mole prvou kozmickou a už som aj bol na chodbe, no a wc nikde, našťastie tam boli take velke kvetinače s palmami. ten božsky pocit sa neda opísať....filip
@grietusha tak gratulujem, vidíš že si to ešte celkom dobre zmákla môj spoluhráč raz na tom bol tiež tak keď sme šli do nemecka na turnaj, ale musel to už pustiť cez malú špáru vo dverách, už to nemohol vydržať, ale tak aspoň sme mali z toho trošku srandu :p
ked som mala 14 rokov, boli sme na vylete a ked sme sa vracali asi zo 7 kilometrovej tury, trebalo mi tak na wecko, ze som dostala nenormalne krce do brucha a zvyjala som a na zemi, neprajem zazit nikomu
velmi dobre viem, o com @grietusha hovori... cestovala som takto z BA do RA...- to je skoro 7 hodin cesty... myslela som, ze umriem, vygrciam si mocovy mechur, oslepnem, vsetko. po tych mukach som dokonale precitila Koňýkov vyrok o tom, ze "ma rad ten pocit ked mu je treba tak strasne stat a ked sa potom vysti"
Mne sa nedávno stalo, že som išla do Bratislavy 6 hodín busom, navyše beriem tabletky na odvodnenie. Bola som v meste kde bus mal prestávku, ale o chvíľu to zase na mňa prišlo, až v Nitre som to nevydržalala a jednoducho som vystúpila dúfajúc, že kým ten kopec ľudí vystúpi a nastúpi stihnem sa vrátiť... nestihla som.
ano minule v buse keď som šla z PN do TT hodinu to bolo strašné prvé čo som spravila keď som vystúpila - smer Kaufland ktorý bol asi 5 m od zastávky no to tiež ledva ledva to bol pocit potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a to boli dvojhodinové muky, že som mala bielo pred očami, chcelo sa mi vracať a tak celkovo mi bolo totálne zle. dve hodiny poslednej fázy chcenia močiť neprajem nikomu.
@n0win0u plný autobus ľudí, vedľa teba tiež niekto sedí... vyšťal by si sa do fľaše?
pre chlapov je zadrziavanie mocu obzvlast nebezpecne ! netreba to riskovat predsa nie ?
Ked mi treba , FAKT treba tak to pustim aj v Auparku do vytahu
(zrovna na rodinnej oslave u tety) - no zavolaj tetu a povedz jej, že ti nejde spláchnuť hovno, nie?
šťastie že to bola relatívne kratšia vzdialenosť cesty.
6 hodín potu, bolesti, kŕčov a asi 70 povestných uzlíkov,
nakoniec prišla záchrana v podobe prázdnej fľaše
tak uplne strasne najviac sa mi chcelo doma, aj bolo kde, ale tak strasne mi bolo treba ze som sa nevladala zdvihnut