jj kocurkovi a psovi som stihla stúpiť aj na labky aj na chvost
ja som pri tom zvrieskla a infarkty som skoro dostala a svet sa mi zrútil a videla som sa ako ničiteľ zvieracích telíčok a oni na mňa len pozreli štýlom, či mi nejebe, a začali sa so mnou hrať
@exkrement Tak ja som vtedy ešte ani nebol. A čo ja viem, akože nieje to nič príjemné. Ale postupom času sa na tom v rodine smejeme. @2xmartin Nie, nie naschvál, niekedy ho púšťali vonku. A tak si ho asi nevšimla
@orphanka áno ešte sa tým pochváľ a smej sa na tom, veľmi veselá historka ktorú budeš so smiechom rozprávať vnúčatám, čo? -.-
inak bežne stúpam kocúrovi na chvost keď si ho nechá rozložený na celú chodbu, nechtiac samozrejme, oco si kvôli nemu raz skoro zlomil prst na nohe a potom sa často potkýnam o psa keď sa pletie pod nohy no a to lieta ako pes, tak aj ja :/ ale zatiaľ sú všetci zdraví no
ja mam také šťastie, večer sedím pri telke a pes pri nohách... samozrejme si to hneď nevšimnem... a potom zrazu impulzvne vstanem a skočím psovi na chvost, labku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Potom ma on zhodil za zem...
ja som pri tom zvrieskla a infarkty som skoro dostala a svet sa mi zrútil a videla som sa ako ničiteľ zvieracích telíčok a oni na mňa len pozreli štýlom, či mi nejebe, a začali sa so mnou hrať
ale už som omylom zakopol o pytóna
A teraz keď máme kocúra, tak sem tam sa stane, že mu nechtiac stúpneme na labku.
@2xmartin Nie, nie naschvál, niekedy ho púšťali vonku. A tak si ho asi nevšimla
inak bežne stúpam kocúrovi na chvost keď si ho nechá rozložený na celú chodbu, nechtiac samozrejme, oco si kvôli nemu raz skoro zlomil prst na nohe a potom sa často potkýnam o psa keď sa pletie pod nohy no a to lieta ako pes, tak aj ja :/ ale zatiaľ sú všetci zdraví no