ja mam take ze par dni nie som hladna a prakticky nejem a potom zase tyzden som hladna FURT a zerem doslova od rana do vecera (po takom tyzdni sa postavim na vahu a zistim ze som schudla
...občas sa stane... raz som odpadla a bolo mi fest zle ďalších pár dní až tak že som nemohla maso ani cítiť a o mliečnych výrobkoch ani nehovorím...ísť do obchodu no koniec...po týždni to chvalabohu prešlo
ked som ochutnala jedlo v nemocnici, na tu chut nikdy nezabudnem polievka mala chut ako savo :/ (viem aku ma savo chut,parkrat som ho ochutnala v nasom bazene)
jj, keď som začala brať efedrín, prvé 3-4 dni som musela mať na mobile pripomienky, aby som sa najedla.. aj to som sa musela nútiť do toho, pri pomyslení na akékoľvek jedlo sa mi dvíhal žalúdok, nedajbože keď som niečo videla alebo cítila.. jeden deň som sa zabudla najesť celý deň, od nejakej 8 rána asi do 9 večer, až keď som si spomenula som si kukuricu varenú a ani tú som nedokázala celú zjesť..
momentálne mám chuť do jedla aj za celú rodinu, keď nie za celú ulicu, ale v pohode : D
hej, keď som chorá, ale to musím byť maximálne chorá a potom keď mi je zle alebo keď som smutná moc a to tiež musí byť maximum lebo keď som iba trochu smutná jem ešte viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
momentálne mám chuť do jedla aj za celú rodinu, keď nie za celú ulicu, ale v pohode : D
Nie je to ani za mariu zdrave, ale co narobim :/
Cez den pijem gainer, aby som oklamal zaludek...
teraz je to skôr naopak