2 blondinky:
-Jeeee ake pekne balenie lesku na pery
-Co si hovorila?
-Hmhmmmhmm
xD
Ale no jasne ze som si zalepila prsty sekundovym lepidlom a keby len prsty najlepsie bolo asi pred dvoma tyzdnami mama lepila nieco na posteli nasa macka sa o nu obtrela a cely pas srsti na chrbte mala od toho snazili sme sa jej tu srst vystrihnut ale neslo to tak mame macku s vyholenym pruhom na chrbte
ja ano a vel krat ked som malemu synovcovy opravoval jedno rozbyte auticko... omg cele ruky som mal od toho ale ked som chytil horucy hrniec ak som to neciti celkom vyhoda
ano ja som si zlepila dva prsty dohromady ale mama raz mala lepidlo na ruke a chytila sa takej handry a cela sa jej tam nelepila potom to dáko dala dole
btw: to bol aj taký vtip že:
predám sekundové lepidlo za dvojsekundové.
zn: nestíham lepiť
mne sa raz aj nohy si podarilo sekundakom zlepit.
a som k tomu este sedela v tureckom sede,a tam kde sa mi nohydotykali tam mi kvapol lep. a tak som nejaku tu chvilu sedela :d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
-Jeeee ake pekne balenie lesku na pery
-Co si hovorila?
-Hmhmmmhmm
xD
Ale no jasne ze som si zalepila prsty sekundovym lepidlom a keby len prsty najlepsie bolo asi pred dvoma tyzdnami mama lepila nieco na posteli nasa macka sa o nu obtrela a cely pas srsti na chrbte mala od toho snazili sme sa jej tu srst vystrihnut ale neslo to tak mame macku s vyholenym pruhom na chrbte
btw: to bol aj taký vtip že:
predám sekundové lepidlo za dvojsekundové.
zn: nestíham lepiť
a som k tomu este sedela v tureckom sede,a tam kde sa mi nohydotykali tam mi kvapol lep. a tak som nejaku tu chvilu sedela :d