no ked pises blogy s textom z pesniciek alebo co a nemas ho ani prelozany z hlavy, len okopirovany z webu, tak sa nediv ze ti to zmaze. ved tam ma byt vlastna tvorba.
@1 prečo si taký na mňa? Čo som ty urobila? Keď ma tak neznášaš? Prečo to druhemu nevadí a tebe hej? Ale vieš čo ja si tam môžem dávať take videa aké, len chcem a nikto mi nebude rozkazovať to ani ty. A keď mi to admin vymaže, dobre teda a sa ho budem neustále pýtať prečo, čo je tam proti pravidlám a tak.
@argentina - áno, stalo sa mi to tuším u dvoch blogov, ale už keď som ich písal tak som vedel že mi ich asi zmažú.
a prečo ich mažú tebe?
"1. Blog je na články! Pridávaj iba vlastnú tvorbu, tvoje príbehy, básničky, úvahy, myšlienky! Blog NIE JE URČENÝ na kopírované veci, ktoré nájdeš niekde na nete! "
čiže tam ešte stále máš minimálne dva "blogy", ktoré obsahujú jeden dobrý dôvod na zmazanie a žiadny (ani zlý) dôvod na ponechanie
@11 rozumiem ale aká škoda, že ma nič nenapadá ale čo s tým narobím.
Ale asi nič. Vykašlem sa na to a je. A nebudem si tu písať nič do blogu až tak dlho kým ma niečo nenapadne. Dobre, si spokojný? A budem v pohode ja a budeš v pohode aj ty a aj ostatní. Vieš ja sa nechcem zbytočne s nikým hádať. Ja sa len pýtam či sa to niekomu stalo. A neviem prečo mi sme píšu aj ľudia, ktorým sa to nestalo a začnú ma tu osočovať. Lebo sa to niektorým ľudom aj stalo, že im admin vymazal či už video alebo článok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
SPOKOJNÍ STE S TOHO?
a prečo ich mažú tebe?
"1. Blog je na články! Pridávaj iba vlastnú tvorbu, tvoje príbehy, básničky, úvahy, myšlienky! Blog NIE JE URČENÝ na kopírované veci, ktoré nájdeš niekde na nete! "
čiže tam ešte stále máš minimálne dva "blogy", ktoré obsahujú jeden dobrý dôvod na zmazanie a žiadny (ani zlý) dôvod na ponechanie
Ale asi nič. Vykašlem sa na to a je. A nebudem si tu písať nič do blogu až tak dlho kým ma niečo nenapadne. Dobre, si spokojný? A budem v pohode ja a budeš v pohode aj ty a aj ostatní. Vieš ja sa nechcem zbytočne s nikým hádať. Ja sa len pýtam či sa to niekomu stalo. A neviem prečo mi sme píšu aj ľudia, ktorým sa to nestalo a začnú ma tu osočovať. Lebo sa to niektorým ľudom aj stalo, že im admin vymazal či už video alebo článok.