@hereiam hej, viem, ze niektori su na toto citlivi...ale "priatelka" je podla mna nepresny pojem, iba v kontexte sa da rozumiet, o kom hovoris a ani to nie vzdy. preto som dal slovo frajerka.
@pubertslatinocelny tak prepáč za to, že som sa zle vyjadrila....ako to teraz čítam aj ja by som sa nepochopila bolo to myslené ironicky...že nemám frajerku....ale prečo máš tú anketu len ohľadom frajerky?
@hereiam mozno si to aj napisala dobre, ja som myslel, ze si chalan, nechcelo sa mi ukazat kurzorom na tvoj nick keby som videl, ze si dievca, zrejme by som to pochopil
mam ju preto ohladne frajerky, ze prilis dlhe zadanie pre obe pohlavia by mi nesedelo a pisat vseobecne "stalo sa vam, ze vas partner pouzil nespravny rod" by som sa bal, ze bude nezrozumitelne a priklady pre oba pripady by tam nevosli asi....a navyse ma az tak nezaujima, ci sa to stava dievcatam hoci mozu sa vyjadrovat, pravdaze
ak chces, urob si vlastnu anketu zameranu na dievcence
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
filip
mam ju preto ohladne frajerky, ze prilis dlhe zadanie pre obe pohlavia by mi nesedelo a pisat vseobecne "stalo sa vam, ze vas partner pouzil nespravny rod" by som sa bal, ze bude nezrozumitelne a priklady pre oba pripady by tam nevosli asi....a navyse ma az tak nezaujima, ci sa to stava dievcatam hoci mozu sa vyjadrovat, pravdaze
ak chces, urob si vlastnu anketu zameranu na dievcence
------
Pohybujem sa podstatne viac medzi chlapcami, už aj sama o sebe hovorím v mužskom rode.
no LOL sa raz z tychto ankiet pos...