som teraz cestovala vlakom a sa mi stalo, že som strašne potrebovala ísť na wc a som netušila, že sa otvárajú smerom dnu skoro som to tam rozbila tak som sa s plným mechúrom vrátila späť potom šiel nejaký dedko za mnou a som videla jak ich otváral tak celá červená som sa vrátila späť.. domov by som to asi nevydržala inak neznášam chodiť vo vlaku ani nikdy verejne na wc
Stalo sa mi, raz som išla do Brna z Blavy na skúšku a vlak meškal hodinu (akurát tú hodinu, čo som mala rezervu, aby som skúšku stihla), tak keď prišiel nastúpila som...no náhodou sa v Blave rozhodli, že si ho tam ešte vyše pol hodiny nechajú, tak som sa chcela na to vykašlať a vystúpiť, no nešlo otvoriť ani jedny dvere a nešlo mi ani prejsť do iného vagóna, tak som tam pobehovala jak idiot..ani sprievodca nikde, ani nikto proste.....tak som sa nedobrovoľne odviezla do Brna a celú skúšku zmeškala....a už NIKDY nebudem cestovať cez Blavu, radšej 700 krát prestúpim cez všetky možné osobáky (ale to už je tušim mimo témy..sory)
Raz som videla jednu babku ako nemohla otvorit dvere a kym tam stihol niekto priskocit, tak ten znamy hlas uz hlasil ''Nasledujuca zastavka...'' Tak mi jej vtedy bolo luto
A raz sme s kamoskami vystupovali zadnymi dverami na jednej zastavke a ako vlak zastavil, tak pozerame, ze to asi meter od zeme A my herecky v steklach, tak sa musel cely vlak na nas dobre zabaval... A ako tam skaceme ako Janosikove sesternice, tak ta sprievodkyna na nas krici z inych dveri, ze z predu vystupujte a my uz poskakali
ja som len taky prilezitostny cestujuci co sa vlakov týka, no ale ked uz nahodou idem sama tak vzdy sa snazim privtret za niekoho, aby to otvoril niekto iny.. vzdy sa bojim, ze to neotvorim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
V náhlom poryve duchaplnosti som nastúpila inými.
Ja viem, jebem to všade, ale tak strašne to vystihuje situáciu
Btw. Stalo sa mi aj, ze vlak nezastavil na zastavke, tak sme sa vsetci previezli...
(a malo to za následok incident, ktorý by pôsobil ako z brakového filmu, ak by som to nepokazila
A raz sme s kamoskami vystupovali zadnymi dverami na jednej zastavke a ako vlak zastavil, tak pozerame, ze to asi meter od zeme A my herecky v steklach, tak sa musel cely vlak na nas dobre zabaval... A ako tam skaceme ako Janosikove sesternice, tak ta sprievodkyna na nas krici z inych dveri, ze z predu vystupujte a my uz poskakali