Idete po meste, pozriete sa okolo alebo proste idete po meste s kamaratom a obzriete sa nachvilu smerom kde idu nejake ciganske baby, a oni na vas pozeraju hned a vy neriesite na nanosekundu si ich vsimnete ako aj inych ludi a neriesite...
Ale oni vam zacnu kyvat, kukat na vas, pri horšom pripade aj pískať ...
Včera sa mi niečo také stalo ked som stal na parkovisku a bol som na mobile, nachvilu som pozrel z okna vlavo a videl ze tam sedia ludia cigani vo felicii a tamta na zadnom sedadle tam asi 10 min skusala rozne kraviny ako by som sa pozrel tam znova, ja som kukal stream biatlonu na mobile a len periferne registroval jak tam skáču dokonca aj zatrubil ten typek co sedel vpredu ... hlavne sa nepozrieť bolo podstatne potom prestali ked som sa neobzrel cely cas.
Alebo kedysi davno ked som isiel s bratrancom po malom mestečku, a isli sme kecali ja som sa obzrel doprava dole schodmi bol tiez chodnik, my sme sli po takej vyvysenej terase a v mieste kde boli siroke schody dole isli akurat dve ciganky ktore som videl asi 2 sekundy ale akurat som sa na niečom smial čo sme sa bavili s bratrancom, tak si mysleli asi ze neviem čo a potom jak sme chodili po meste oni sa zdrziavali v parku tak vkuse na seba putala pozornost jedna z nich a cumela na mňa
Neviem či vy chodite do takych regionov, ale ak sa vam niečo zaujimave prihodilo, tak napíšte sem nejaký story
Neviem no... Mam jednu historku s Romami. Ked som bola uplne mala (do 5 rokov) a chodila som k babke do Martina (tam boli skoro vsade), tak ma stale strasila, ze cigani unasaju vsetky neposlusne deti. A ked som neposluchala, tak isla k dveram, zaklopala a volala na mna "uz su tu, uz si po teba prisli!" Mala som z toho dost velku dlhodobu traumu a naozaj som verila, ze cigani su vlastne unoscovia malych deti, ktore s nimi uz potom musia navzdy zit. Aneb "ako uz od utleho veku v cloveku vyvolat zaklady rasizmu"
hej poznam to kedze som medzi ciganmi vyrastal a pre nich to je taktika jak si najst sposob aby na teba mohli zvacsa atakovat. oni maju nadanie kedze su blizsie k zvieratam a vycitia strach u druhych ludi. najlepsie je to ignorovat lebo mozes dostat po papuli za to ze sa na nich len pozeras.
Trošku síce chaoticky napísané, no nikdy ma nepriťahovali cigánky ako také, keď by aj pokukovali, nedajbože pískali.. ...mám svoju hrdosť a k cigánke by som sa nepridal, nech už by som mal zostať aj naďalej sám.. ...majú zväčša iný typ života, iný temperament, ktorý by som mnou aj tak nekorešpondoval..
Môj frajer je cigáň a už sa mi x-krát stalo, že pútal moju pozornosť, ja som sa tvárila, že nič....nič nevidím, nepočujem, nereagovala som... A už keď toho bolo veľa, vyletela som na neho, či má nejaký problém, kurva... A on furt niečo v tom zmysle, že zase som jedla v aute, celé je zasraté alebo že som pila Colu z fľaše, aj keď viem, že to neznáša a podobné debiliny, kks. Strašní sú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Včera sa mi niečo také stalo ked som stal na parkovisku a bol som na mobile, nachvilu som pozrel z okna vlavo a videl ze tam sedia ludia cigani vo felicii a tamta na zadnom sedadle tam asi 10 min skusala rozne kraviny ako by som sa pozrel tam znova, ja som kukal stream biatlonu na mobile a len periferne registroval jak tam skáču dokonca aj zatrubil ten typek co sedel vpredu ... hlavne sa nepozrieť bolo podstatne potom prestali ked som sa neobzrel cely cas.
Alebo kedysi davno ked som isiel s bratrancom po malom mestečku, a isli sme kecali ja som sa obzrel doprava dole schodmi bol tiez chodnik, my sme sli po takej vyvysenej terase a v mieste kde boli siroke schody dole isli akurat dve ciganky ktore som videl asi 2 sekundy ale akurat som sa na niečom smial čo sme sa bavili s bratrancom, tak si mysleli asi ze neviem čo a potom jak sme chodili po meste oni sa zdrziavali v parku tak vkuse na seba putala pozornost jedna z nich a cumela na mňa
Neviem či vy chodite do takych regionov, ale ak sa vam niečo zaujimave prihodilo, tak napíšte sem nejaký story