na dlhšie trasy si kupujem miestenku.. a nezaujíma ma, že je vlak plny.idem si na svoje miesto, hlava, nehlava
a potom prídem, sedí tam nenormálne krásna ženská, s vystrihom po brucho..a ja len poviem, prepáčte, mám miestenku.
raz sa mi stalo to že bol mrte plný vlak plné sedačky plné uličky ešte aj tie chodbičky pri dverách to keď som videl tak som sa otočil šiel na pivo že pôjdem na ďalší vlak
nestalo sa, väčšinou z Ba chodím sama v kupéčku... až v TT si niekto prisadne, ale že by to bolo dáko mega ľudí to ee...
skús ísť v nedeľu zo Žiliny rýchlikmi, čo idú z Košíc a aj tak sa zmestíš.. a čo som tam minule odsledovala, tak vlak sa aj tak nepohne, dokým sa nenatlačia všetci
no ale uz sa vam to nebude stavat, ZSR planuje na preplnene spoje uvalit plnu vysku cestovneho takze ludia s polovicnymi si mozu vybrat ci doplatia alebo pojdu menej frekventovanymi spojmi kade tade
Do vlaku nie, ale takto .. jak som cestoval do Francúzska tak som musel prestúpovať v Paríži do Rennes, no a viete veľká autobusová stanica, nevieš kde máš prestúpiť, nevieš kde si máš potvrdiť lístok 10 minút bolo do odchodu autobusa, čo som len ešte zisťoval kde potvrdiť lístok....ale našiel som to, stihol som bus takže nie nestalo sa mi to
...Andrej
na Pezinské vinobranie bolo na stanici v PK (išiel vtedy polnočák) taká dlhá šnúra ako 6 vagónový vlak, a ešte aj stáli za sebou bola celkom sranda sa pozerať na nich ako utekajú na druhú stranu aby si mohli sadnúť
vždy keď idem z BA tak je úplne plný vlak, ale ja mám vždy miestenku a je mi jedno kto tam sedí, ja ho aj tak vyhodím, keď si môžem miestenku zaplatiť ja, môžu si aj ostatní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no nestalo, pretoze som mal vzdy miestenku ale ludi tam vzdy bolo tak, ze stali vo vsetkych ulickach
a potom prídem, sedí tam nenormálne krásna ženská, s vystrihom po brucho..a ja len poviem, prepáčte, mám miestenku.
skús ísť v nedeľu zo Žiliny rýchlikmi, čo idú z Košíc a aj tak sa zmestíš.. a čo som tam minule odsledovala, tak vlak sa aj tak nepohne, dokým sa nenatlačia všetci
...Andrej