predajne máš v Banskej Bystrici, Bratislave, Košiciach, Martine, Michalovciach, Nitre, Nových Zámkoch, Piešťanoch, Poprade, Prešove, Trenčíne, Trnave a v Žiline
@tikalok ináč aj ja som sa bál tesco stanu, kúpil som si tam jeden za 8 euri, bol som s nim 4 dni na Rock for People teraz, fúkalo, pršalo, a on to normálne prežil
spacak odporucam coleman pripadne husky, stan neviem v tom sa nevyznam...a kde..no v obchode...urcite nie v hypermarkete ale v specializovanom obchode aky tvoje mesto ponuka..
pred dvoma rokmi som toto riesil aj ja rozhodoval som sa medzi kvalitnými možno ale značkovými určite vecami a ťažké loowe a prišiel som do tesca a tam kúpil 2 karimatky samonafukovacie aj 2 spacáky tesco za cenu jednej značkovej karošky a vobec nelutujem pokial nechces riesit nejaku vrcholovu turistiku ale sem tam par krat za rok niekam vybehnut prespat tak ti radim tesco. minulý víkend som tam kúpil aj stan hned som ho skúšal a zatial spokojný dokonca som ho mal aj v daždi a tiež mu nemôžem nič vičítať ale od stanu nejakú extra kvalitu nečakám nafukovačky a spacáky sú super a ked ich len trosku zoderiem tak to vyhodim a kúpim si nové a stale usetris kopu prachov zalezí iba ako si natom finančne.
Zdravíčko, já za sebe mohu doporučit » www.stany-spacaky.com/.... Velice příjemná domluva a stan byl takřka okamžitě doma. Navíc díky obrovskému výběru nebyl problém vybrat ten pravý. Jednoznačně doporučuji.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
počkaj, chceš to kúpiť, či požičať?
také nepoznám
@tikalok
zatiaľ neplánujem kradnúť Ale inak kúpiť, nie požičať.
uchýliť sa k TESCO riešeniam nedoporučujem, hlavne čo sa týka stanov, spacák môže byť aj tescový.
teda predpokladám, že to potrebuješ len niekam na fest/stanovačku. ak ideš do Himalájí, tak povedz
predajne máš v Banskej Bystrici, Bratislave, Košiciach, Martine, Michalovciach, Nitre, Nových Zámkoch, Piešťanoch, Poprade, Prešove, Trenčíne, Trnave a v Žiline
stan za 8€? To ma láka vyskúšať
@tikalok
do Himalájí nejdem, a vďaka za rady
stan trojmiestny - teraz nie som istá, či 29 alebo 39€
spacák do 0° - 14,90€
teda ak hľadáš lacnú alternatívu
A stan treba kúpiť v obchode.