Chodievame do Borinky,je tam taká lúčka,cestou na Pajštún ,nie moc veľká, ale je tam vcelku intímne a nie je to moc daleko od dediny
Jediny problem je, že tam nie je voda...
A potom ešte do Zálesia pri Ivanke , tam za dedinou,ale neviem to bližšie lokalizovať Ale tam je úplne dokonale,úplne sukromie + celkom obstojna voda...
Jj ..skusim to nejako vysvetlit ...jak ides Starobystrickou az po koniec, tam sa da potom odpojit na taku lesno/polnu cesticku (och,to su definicie potom sa tam prejde mostikom a finale je take ze sa zalzie niekam do hustin a tam je taka mala cistinka
Myslím že až po mostík chápem, na tom mostíku som sa raz strepala z bicykla Už húštiny a čistinku identifikovať neviem, ale teoreticky tam môže byť nejaké pekné miesto
@10 Nerýp Väčšinou je tu všade nič a pole a zase nič a kúsok Malého Dunaja, plného plávajúcich smetí a zarasteného kadečím a hnusná dlhá poľná cesta a potom zase nič Navyše sa mi absolútne nechce skúmať to tu osamote, občas sa tu dajú stretnúť dosť indivíduá
bola som stanovat na Zelenej vode, pri Novom Meste nad Vahom....bolo tam super, ale ak by si si chcela chytit dobry flek, je dobre ist uz aspon stvrtok, na vikendy to tam je uplne plne, ale vtedy je tam najlepsie Alebo aj pri Rajci som bola, tam sa tiez dalo.
@16 ved nemusis byt, ale proste...to je ako ked povies, ze jablka golden delicious nemusia byt zlto-zelene, ved ani nemusia, ale proste su, lebo su to golden delicious. aj ked nemaju povinnost byt take. rozumies. tvoja prirodzenost skratka je galantna a dnes si neprirodzene negalantny no
@17 jemin dajte mu ban ved to nevie citat. reakcia uplne mimo sorry, som sfajceny, dal som si speedball a 10 piv, okrem toho pisem s rukami za chrbtom a mam cely cas vypnuty monitor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Jediny problem je, že tam nie je voda...
A potom ešte do Zálesia pri Ivanke , tam za dedinou,ale neviem to bližšie lokalizovať Ale tam je úplne dokonale,úplne sukromie + celkom obstojna voda...
to snad ako vyhovorka obstoji vsetko spolu
No tak to je statočný surrealizmus v takom stave vyklepkávať po klávesnici
na viac som sa nezmohol...