sak co asi spacak , teplaky , sveter , chlast nejake zradlo potom co ja viem nejake hry spolocenske napriklad , mobil plny hudby atď.......proste co chces , podla toho co budete robit sak ja nwm
ja uz nechapem z niektorych otazok ,,, ludia sak zijete len na nete alebo co ? neviete co sa ako ma robit v realnom svete ?
PS: kurva ja tento rok som ani raz nestanoval a to mam skoro novy stan az nato ze je prepaleny od cigariet
včera som jednu stanovačku absolvovala, bolo nás plusmínus 10 a ja som bola jediná, kto zobral stan (Stano je žiaľ len pre troch a zvyšok musel spať v autách alebo nespať vôbec)
a baterku si zober, repelent na tie krvilačné svine, aj deka sa zíde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ako dlho stanujete?
ešte jedlo, možno plynový varič na nejakú polievočku, baterka sa vždy zíde, repelent...
stan, flaša, jedlo, deka, spacak, mikinu (aj dve), baterku, zapalky ...
ja uz nechapem z niektorych otazok ,,, ludia sak zijete len na nete alebo co ? neviete co sa ako ma robit v realnom svete ?
PS: kurva ja tento rok som ani raz nestanoval a to mam skoro novy stan az nato ze je prepaleny od cigariet
včera som jednu stanovačku absolvovala, bolo nás plusmínus 10 a ja som bola jediná, kto zobral stan (Stano je žiaľ len pre troch a zvyšok musel spať v autách alebo nespať vôbec)
a baterku si zober, repelent na tie krvilačné svine, aj deka sa zíde