no jasné.. naposledy minulé leto sme sa vybrali len tak na motorkách a jednu noc sme stanovali niekde v lese na Krahuliach a ďalšiu zasee.. no to už presne neviem kde
áno a neskutočne sa teším že idem konečne do mojej postele svato svatej!
ale úplne najhoršie bolo, že noci boli strašne studené posledné dni...a človek sa drkotal v tom spacáku a v troch vrstvách a ráno sa zobudil na neznesitelné horko teda aspoň ja
velakrat... nemam s tym ziaden problem a povacsinou bola velka burka alebo prsalo niekolko dni v kuse
@matus123 heeej mne sa to tiez raz stalo...celu noc diviaky v lese..rano sme zistili ze par desiatok metrov od nasho stanu bolo miesto kde polovnici davali potravu pre ne..bolo to naozaj velmi zaujimave (spal som tak dokopy hodinu koli tomu)
skutočne len raz, čo sme boli zo školy stanovať a myslel som, že zamrznem no a kvázy stanovačka tak mal som párkrát roztiahnutý stan u babky na dvore, bo sa dovalili 3 bratranci tiež na dlhšie. tak vonku som si rozložil stan, aby som mal, kde spať
miliónkrát. keď som bola malá, tak nás rodičia vždy ťahali na nejaké stanovačky, to bola zábava. sme sa hrávali na slepú babu tak, že sme sa dali do spacáku každé leto aspoň dvakrát stanovať niekde sme boli. na festivaloch stanujem, keď stopujem, stanujem. neprekáža mi žiť v stane aj týždeň vkuse (mám to odskúšané a naozaj mi to nevadí)
milujem stanovanie a nikde sa mi nespí tak dobre ako v stane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A raz uprostred noci sa okolo stanu obtierali diviaky , čo bolo , celkom zaujímavé ...
ale úplne najhoršie bolo, že noci boli strašne studené posledné dni...a človek sa drkotal v tom spacáku a v troch vrstvách a ráno sa zobudil na neznesitelné horko teda aspoň ja
@matus123 heeej mne sa to tiez raz stalo...celu noc diviaky v lese..rano sme zistili ze par desiatok metrov od nasho stanu bolo miesto kde polovnici davali potravu pre ne..bolo to naozaj velmi zaujimave (spal som tak dokopy hodinu koli tomu)
milujem stanovanie a nikde sa mi nespí tak dobre ako v stane.
mi je luto takych ludi
..ale po pozretí Skinwalkera od Cryaotic-a, nemám chuť už NIKDY
- aj tak by ma mama nikam nepustila
- asi by som ani nešiel