Mám 14 rokov. A s kamoškami sme chceli ísť stanovať ku jednej babe na záhradu , lenže mama ma nechce pustiť, pretože hovorí , že ked tam nebude žiadny dospelí a náhodou by došli kotrolovať policajti , kedže to je chatová oblasť a , že by z toho naši rodič
to je chujovina ked je to u jednej tvojek kamosky na zahrade tak tam nieje ziadny problem tvoja mama len proste nechce aby si tam sla .. to je cele a tak sa ta znazi presvedcit nejakou uplnou blbostou
a este k tomu , aky uz len "pruuuser" by z toho mohol byt ? proste keby sa nieco stalo , tak vas akurat poslu prec ..... a to je na tom to vzrusujuce vies na co su pravidla ? na to aby sa porusovali , tak makaj stanovat !
@bangbangboom najstaršia mala pred mesiacom 15 , takže neviem no @matus123 : lenže ona tam nebude mať rodičov takže tak no hej tiež som myslela , že sa ma len bojí pustiť alebo tak .... ešte ju skusim presvedčiť
@19krpec96 jeziis noa ? a to chcete aby vas kazdu pol hodinu kontrolovala jej mama ? myslis ze niekoho bude zaujimat ze ste tam same a jej rodicia budu prec ? kokos to nikdo nezisti , a keby to aj zistil , mozete tam byt ... v podstate je to pozemok aj tej tvojej kamosky
cizeee , v klude do toho , nic vam nidko nemoze ...
a vobec , stanovacka a podobne akcie sa nezakladaju na tom , kolko ma kdo rokov a ci vas nahodou nechitia aby ste dodrzovali pravidla ..... stanovacka sluzi na to aby ste sa zabavili
nemyslím že by mali právo vstupovať na cudzí pozemok bez toho aby nemali predpoklad že sa tam pacha nieco trestne a povedzme si čo trestné by mohlo urobiť pár 14 ročných dievčat ? ...nasjkor ťa len nechce pustiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
cizeee , v klude do toho , nic vam nidko nemoze ...
- emanuel. teplý pes.
asi ti uškodili
- emanuel. ochechuľa.
- emanuel. život je pes. a pes je sviňa.