V sobotu letim do Londyna na Stansted, potrebujem sa dostat do centra kto vie poradit co je najlacnejsie nasla som tuto busovu spolocnost ale daju sa kupit listky aj priamo na letisku? lebo kebyze to platim cez internetbanking zaplatim este o 10€ viac kv
@rosedewittbukater no tento bud stoji 9libier a ide to na Victoria station, neivete potom ako je to s vlakmi? lebo odtial idem este vlakom do Strawberry hill a tam si tiez potrebujem kupit listok
@luc.ka ja som si to googlila setko som si nasla aj kade pojdem aj kolko to bude trvat ale nikde na strankach tych spolocnosti som nenasla ze ci sa daju kupit listky aj na mieste alebo to musis zabookovat pripadne kolko stoja listky priamo na mieste ci viac alebo za rovnaku cenu ako bookovana a pod.
terravision- tá spoločnosť, spiatočný lístok na victoriu je 15 libier , jednosmerny je 10... to je myslím, najlacnejšie, cesta tam trvá tak 90 minút, aj menej niekedy.
a bookovať nemusíš, na mieste určite kúpiš, ja som si ešte nikdy nekupovala dopredu lístok na coach, bude tam síce kopec ľudí s predplatenými lístkami, ale zmestíš sa.
a inak na strawberry hill to máš najlepšie tak, že na victorii pojdeš na vlak, čo pojde cez clapham juction, a tam ešte raz prestúpiš na vlak, myslím,že to je smer shepperton alebo niečo na ten smer.. ale na claphame máš tabule, kde máš vypísané zastávky a nástupištia, odkiaľ ti pojde vlak tak, kam chceš, takže žiadne stresy
cenovo neviem presne, ako to je, ale na victorii si kúp lístok na vlak zóny 1-4, v prípade, že budeš v ten deň cestovať, tak travelcard na jeden deň, okolo 8 libier to bolo tuším.
no ja som tam bola pred pár rokmi, ale všetko sme kupovali na mieste... na vlaky zvlášť a na metro/bus nejaký 3-dňový off-peek... ale čo teraz pozerám, tak neviem, či také vôbec ešte majú
ako vyjdes z tej haly riletovej budes tam mat taku "pobocku" autobusoveho prevadzkovatela mylim ze sa to vola NAtional Express, tam som si aj ja kuila ticket, stal ma 10 libier ale ja som isla len bo Greenvolaco ale ten isty isiel aj az na Victoria s station tusim. inak j to tam velmi jednoduche a prehladne aj busy najdes rychlo a aj pomerne casto chodia takze nevadi ak zmeskas. urcite prezijes
Ja keď som bol tak tiež mi @transplantovana niečo radila, ale aj tak som zabudol čo, tak som vyšiel von a pri prvom buse som sa spýtal či ide na Viktorku a šiel
@cinko oyster card je karticka, ktoru ma kazdy londyncan a sluzi ako listok, dobijas ju alebo kupujes tyzdenne/mesacne listky.
@menrose jej sa na liverpoolku nevyplati, auobusom to ma rychlejsie a lacnejsie, keze potrebuje ist uplne na juh londyna, az na predmestie, kde metro uz fakt nechodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tak počítaj, že také 2 hodinky a si tam
a inak na strawberry hill to máš najlepšie tak, že na victorii pojdeš na vlak, čo pojde cez clapham juction, a tam ešte raz prestúpiš na vlak, myslím,že to je smer shepperton alebo niečo na ten smer.. ale na claphame máš tabule, kde máš vypísané zastávky a nástupištia, odkiaľ ti pojde vlak tak, kam chceš, takže žiadne stresy
cenovo neviem presne, ako to je, ale na victorii si kúp lístok na vlak zóny 1-4, v prípade, že budeš v ten deň cestovať, tak travelcard na jeden deň, okolo 8 libier to bolo tuším.
no ja som tam bola pred pár rokmi, ale všetko sme kupovali na mieste... na vlaky zvlášť a na metro/bus nejaký 3-dňový off-peek... ale čo teraz pozerám, tak neviem, či také vôbec ešte majú
no, vlakom to budeš mať najrýchlejšie jednoznačne, ono sa to nezdá ale je to dosť daleko
@menrose jej sa na liverpoolku nevyplati, auobusom to ma rychlejsie a lacnejsie, keze potrebuje ist uplne na juh londyna, az na predmestie, kde metro uz fakt nechodi