Hral niekto tuto brutalnu pecku?.......pribeh je jeden z najlepsich ake som zazil , a to nielen v hre ale taky pribeh sa tazko hlada aj vo filmoch!.........kto to este nehral nech si to ihned zozenie.........
neskutocne perfektna hra aj 1 aj 2 vraj bioware pracuju na kotor3 ktore bude MMORPG cize nieco ako world of warcraft len vo ssvete knights of the old republic
hral, dohral, a jediné čo ma k tomu donútilo bola snaha zbaliť Bastilu, na nič iné som sa tak netešil ako na ďalšie kúsky interakcie jednotlivých postáv... príbeh samotný mi prišiel dosť oničom (aj keď ten jeden-jediný dejový zvrat bol zaujímavý), ale... keď človek vyrastal na pecke typu Planescape Torment (100 hodín hracieho času, 6000 strán textu v popisoch predmetov, postáv a dialógoch), tak je pochopiteľné že všetko ostatné mu príde ako slabý odvar...
Ak ťa KotOR tak dostal, zožeň a zahraj si Planescape, je to síce hra z roku 99, takže grafika neoslní (aj na tú dobu už bola mierne mimo) množstvom pixelov, ale napriek tomu má neskutočne hustý štýl, rovnako ako aj celá hra...
Makob ako musím upozorniť že to čo momentálne pripravuje Bioware a Lucasarts a aj EA games neni KOTOR 3(Knights of the old republic 3). To čo robia je TOR (The old republic). A nerobia KOTOR 3 z toho dôvodu že OLD REPUBLIC bude mať tolko materiálu, oni vlastne robia KOTOR 3,4,5,6,7,8,9,10....ževraj old republic bude mať viac materialu ako ked spojíte všetky Bioware hry doteraz (Mass effect atd.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ak ťa KotOR tak dostal, zožeň a zahraj si Planescape, je to síce hra z roku 99, takže grafika neoslní (aj na tú dobu už bola mierne mimo) množstvom pixelov, ale napriek tomu má neskutočne hustý štýl, rovnako ako aj celá hra...