ľudiaa, mám problém a chcem aby ste mi poradili mám priateľku ktorú nadovšetko milujem a sme spolu už cez 8 mesiacov ale teraz mi píli uši s jednou babou, mojou kamoškou s ktorou som volakedy dávno niečo mal a je naňu strašne nasrdená a aj namňa keď ju
"Ak miluješ dvoch ľudí naraz,vyber si toho,do ktorého si sa zamiloval neskôr.Lebo ak by si naozaj miloval toho prvého nezamiloval by si sa do druhého!" Niečo na tom pravdy bude.Riaď sa tým.Zahodíš si šťastie kvôli túžbe ..CHYBA.
jžš pičoviny jej trep.. sa vsadím že ti to ako ti píli uši ešte aj dobre robí keď vidíš že žiarli... omfg nič jej nehovor máš dievča ľúb ju a nerieš staré lasky boh zna z jakej školky...
@podnaplaz Keby ti tvoja priateľka povedala, že ľúbi tvojho kamaráta akoby si sa cítil? Povedz jej, že je to pre teba veľmi namáhavé byť v spoločnosti tvojej bývalej.
akože... on tu píše jak svojej sucastnej furt omiela o hlavu "staru kamosku" ktoru len tak mimochodom "akosi lubi" (okej, tohto uzivatela berme s rezervou len co je pravda, ale aj tak)
a ty povies "nic jej nehovor, dokasles to"? srandista si celkom.
akožeee... tym chces povedat "nic jej nehovor tvar sa ze ju mas rad, ved ona na to nepride ze ju ojebavas, to je okej" alebo čo?
sa rozíď s terajšou kvôli nej, sa kus pobav s tou svojou starou "láskou", zisti že je piča (ona zistí, že si kokot), sa pošlete do prdele po týždni a potom si budeš tarhať vlasy že o čo si prišiel
@ssnehulienka tak piiše, že si priateľku miluje vraj... ...tak ak s ňou chce byť, tak nech jej o hentom nehovorii...ak s ňou už byť nechce a chce byť s tou "kamoškou" , tak nech priateľke povypráva teda... však je na ňom, čo chce..nech si rozmyslii...ja som len dala z vlastnej skúsenosti..moja debilná úprimnosť mi zakaždým narobii zlobu :/ ...
@mayben mne to najprv tak prislo ze "trosku lubim " akzoe si to nejak nechce priznat ale hej moze to byt aj moznost ze je to proste clvovek ktoreho si nejak to, nechce vymazat uplne odvsadial. ale zas ked pise o tom aj k je jeho holka nervozna lebo on o nej furt rozprava? to uz mi nedojde celkom ok...
"debilná úprimnosť"? O.o to je dosť také.. zvláštne.. tvrdenie... potom prečo vyčítať inýcm, že klamú ak ty sama nie si vždy uprimna?
@ssnehulienka práve to, že ja som až moc úprimná a zisťujem, že to nie je moc výhra
a bohvie ako to s tou trochou ľúbenia myslel akooo..ja som mala tiež takého kamaráta, na ktorého som bola strašne zmotaná a dokonca som ho nejakým svojským spôsobom ľúbila...a popri tom som tiež milovala svojho partnera... ...asi som jeblá
Ano, sprav to, spravaj sa k nej tak isto debilne ako ku mne moj byvaly, vies ako jej bude hrozne ? to si ty asi nevies predstavit a hlavne sa nezabudni tvarit ako nerozhodny pako, ktory lubi obe, okamzite sa rozhodni a vyber si len jednu a s tou druhou prerus uplne kontakt
Keď to bolo tak dávno, koľko si mal rokov? 10? 12? Prosím ťa, že ti nie je hanba založiť takéto fórum a ísť s tým na verejnosť. Asi si chcel počuť, že si debilko, lebo sám si o sebe pochyboval
A teba by nesralo, keby ti baba povie, že ľúbi ešte bývaleho? Sebec...Nakopala by som ťa do riti, keby som si to na jej mieste tu teraz prečítala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
no to by asi sralo aj mna
na toto som najviac alergicka na svete, ze stale ju trosku lubis dpc, ujasni si co vlastne chces (ach)
a len jej to povedz, nech ta dievca posle kade lahsie
A radšej jej to nehovor...
"Ak miluješ dvoch ľudí naraz,vyber si toho,do ktorého si sa zamiloval neskôr.Lebo ak by si naozaj miloval toho prvého nezamiloval by si sa do druhého!" Niečo na tom pravdy bude.Riaď sa tým.Zahodíš si šťastie kvôli túžbe ..CHYBA.
akože...
važne?
akože... on tu píše jak svojej sucastnej furt omiela o hlavu "staru kamosku" ktoru len tak mimochodom "akosi lubi" (okej, tohto uzivatela berme s rezervou len co je pravda, ale aj tak)
a ty povies "nic jej nehovor, dokasles to"? srandista si celkom.
akožeee... tym chces povedat "nic jej nehovor tvar sa ze ju mas rad, ved ona na to nepride ze ju ojebavas, to je okej" alebo čo?
"Ahoj, drahá, vieš čo, zlatko,
milujem Ťa nadovšätko,
ale okrem tohto citu
skrývam vadu, drobnú, skrytú
lásku k svojej ex."
Na posledný možný rým ani nepomysli.
"debilná úprimnosť"? O.o to je dosť také.. zvláštne.. tvrdenie... potom prečo vyčítať inýcm, že klamú ak ty sama nie si vždy uprimna?
a bohvie ako to s tou trochou ľúbenia myslel akooo..ja som mala tiež takého kamaráta, na ktorého som bola strašne zmotaná a dokonca som ho nejakým svojským spôsobom ľúbila...a popri tom som tiež milovala svojho partnera... ...asi som jeblá
ale ktovie !
A teba by nesralo, keby ti baba povie, že ľúbi ešte bývaleho? Sebec...Nakopala by som ťa do riti, keby som si to na jej mieste tu teraz prečítala
a co to vase male?
this just made my day
ako mozes v jednej vete spojit slova: "mám priateľku ktorú nadovšetko milujem" a "kamošku stále trošku tak lúbim" (ach)