nenávidím keď v najväčšej špičke ráno keď sa všetci trepu do školy a roboty tak nejaka babička si ide kupit vajička do polusu lebo nema čo doma robit a nudi sa.. to ma vie strašne nasrat.. potom nenavidim.. ked všetci dochodci sa hraju jak už nevladzu kua
ja neznasam ked si potrebujem vybavit rychlo doktora, lebo sa ponahlam potom do prace a ked tam pridem, dajme tomu ze zacina o osmej ten doktor... tak predo mnou uz tam caka ale devat babiek, co nemaju co doma robit a ja musim prist inokedy, lebo nemam cas cakat tam 2 - 3 hodiny kym ich vsetky vybavi.
Ja neznasam ked si potrebujem vybavit rychlo doktora, lebo sa ponahlam potom do prace a ked tam pridem o 7:55 a dajme tomu ze zacina o osmej ten doktor... tak predo mnou uz tam caka ale devat babiek, co nemaju co doma robit a ja musim prist inokedy, lebo nemam cas cakat tam 2 - 3 hodiny kym ich vsetky vybavi.
a teraz k lakinovi... suhlasim s tebou s tym mhdeckom... tie babicky a deduskovia nastupuju do mhdcka jak keby mali vrtulu v riti a ked vystupuju tak im to trva tri hodiny. a najhorsie je ked ma baba kramy a boli ju brucho a nejaky dedek alebo babka sa nad nu postavia a cakaju kym ich pusti... a ak ne tak krutia hlavou, pri najhorsom sa zacnu rozculovat... debilkovia stari
problemy zo starcekmi a podobnymi picovinami niesu len v MHDcke, ale aj v primestskych busoch...
ja jazdim kazde rano a kazde poobedie do skoly a zo skoly zhruba 16km...
a najlepsie to je poobede, ked babky pri nemocnici nastupia a zistia ze je plny autobus, tak zacnu picovat na vsetkych pod 20 naokolo, ze to je nehoraznost a ze oni po tych 100 rokoch zitia maju pravo sediet a my co chodime do skoly a robime a pracujeme realne asi tak 1Okrat viac ako oni, my musime stat, pretoze mame mlade nohy a chut dozivota...
alebo ked nejaka stara zena sedi, nastupi dalsia a ta druha vravi:
"tu pani treba pustit sadnut, chlapce, dvihni sa a pusti ju na svoje miesto..."
Vsade su s nimi problemy...ja som minule cakala na chirurgii,dovlieklo sa tam 10 dochodcov,ktory sa hnustne predbehli a ked som im povedala aby cakali,tak hnusne zazreli a vraj budu aj tyzden cakat ked zomru..uplne odveci a dalej sa tam tlacili...a to mas pravdu,ked ty 2 hod. behas preco by ta tiez nemohli pustit aby si si sadol?Kazdy poukazuje ze aky su mlady nevychovany,ale preco sa nikto nezamysli aj nad dochodcami?oni mozu vsetko?
Je to fakt preco by sme mali mat my uctu k nim ked oni nemaju ziadnu uctu k nam !!! ja na to uz davno jebem niekedy pustim niekedy nepustim ale tie ich raci ma neseru...a inak problemy su aj na vlakovej stanici ja chodievam do skoly vlakom rando je to este v pohode ale poobede ked mam nervy zo skolou neviem ako sa stihnem nadrvit na dalsi den a este musim pocuvat tie ich reci a ohovaracky a rozhovori o nicom rozkrykujuce sa tam na plnu hubu ako pani mestakova si kupila novy dom a boh vi za co a same bla bla bla bla bla bla a este raz bla nieco neznesitelne a potom tie babky vidim ako v nedelu idu do kostola tak to uz je mi fakt na kokot ked pomyslim ako cez tyzden ohovaraju !!! podla mna je to cele otocene na hlavu my sme predsa buducnost tohto svetamali by prejavit trocha ucty!
P3tula: ja mam modernu babku, ty co si myslis? heh
a inak..najlepsie je, ked nastupi nejaka babka, prepcha sa k niekomu mlademu, kto cestuje od konecnej do konecnej, ten ju horko-tazko pusti a... ona vystupuje na dalsej zastavke!!! to ma vie absofuckinlutely dostat
a este lepsie je ked sa nejaky dedko postavi rovno tam kde sedi nejaky mlady chalan (15) a o sedadlo dalej o nieco starsia baba od neho (17), ktora v klude moze mat kramy! a dedek sa zacne rozculovat nad tou babou, nie je inteligentnejsie "pozidat" o pustenie toho chalana? ako nic proti vam chalani
oproti nasemu domu je taky mali parcik a tam sedava tlupa dochodcovkazde leto cele dni vzdy ti isti clovek si ide do okna zapalit a oni na mna vycumuju ze co fajcim ked este nemam 18 rokov omfg a zacnu ma ohovarat priamo pred nosom do pice a to som ich v zivote okrem toho parku nevidel ale uz som sa naed tym povzniesol a ked zacnu na mna cumet pekne im zakivam a poviem ahoj
Pri mojej poslednej hádke na Miletičovej ulici s polovicou električky (asi 70% dôchodcov) môj kamarát odvtedy nenastúpil so mnou do MHD. A to ma ešte aj vodič vyhodil von, lebo som sa pustil do jedného deda. Všetkých som poslal ťažko do p*** a nasraný som čakal na ďalšiu elinu...
no mna minule tak nasral jeden ,,kokooooosss,s me boli s kamosom v Tescu ,,tuc tuc tuuuuuc REKLAMA DDDD..no proste v jednom obchodnom domceku, tam pozeram cosika, a nieco nam prislo smiesne, tak utasy, samozrejme DDD,,a sa na nas najskor len kukol spod briliek, potom aj druhy krat a tretii krat uz len zakrutil hlavou a potom trepol, ze tu nie sme sami a odisiel DD,,nechapavo sme sa s kamosom na seba kukli a sme total este vacsii utas hodili DDD..
...a druhy priiiiiiiiiiiiiipad
sme boli tento weekend na chate, hej, a f pohodicke f pohode sme si prenajali chatu od jednej starej babky D,,ale co to bolo za babu !!!..kokooooss,,to svet nevidel !!! ,,sme jej sice povedali, ze na tej chate budu len dvaja chalani a nakoniec ich tam bolo asi 20 ale nic zleho sme nerobili..no proste, ona tych chalanov znaa, ze su to vraj hajzliici, co vzdy robia "neplechu" DDDDDD,,ked su ozrati, sak to znaate, nie??? ,,no a tak ked zistila, ze su tam, chytila naramne nervicky, a chodila nas tam kazdych 5 minut vyhanat,,teda nie nas..ale chalanov ,,s baterkou, hej, o druhej, o tretej v noci..chore dieta..ehmmm..teda,,choraa babka !!! ,,nakoniec sme jej spravili po voli, srali sme na nu, to sa nedalo proste, sak jej aj chalani "pekne" povedali svoje, aj ja, vsetci ale ona aj mna dokonca poslala do pecka ,,dorazka totalna ...heh..
Chudák babka. Vcíťte sa do jej kože. Predstavte si, že prenajmete niekomu svoju chatu, že tam budú dvaja a nakoniec ich je tam dvadsať. Na mojom mieste by som vás tam už nepustil. Tá babka je obyčajný človek, ktorý dáva pozor na svoje veci. Nič v zlom, ale keď niečo sľúbite, stojte si za tým, nebuďte zbabelí.
aano? a ja som minule sedel s priatelkou v objati na lavicke v parku a bozkavali sme sa....A ,ZE PRISLA BABICKA CO MALA prblizne 3 DNI ZIVOTA ESTE SO PSOM , ZE CO SA TU ONANUJEME????ze prosim? tak som ju s prehladom poslal do riti ,ze ci nema nic ine na praci....krista tak ma este nikto nevytocil....a MHD uz ani nehovorim...smradi sedivi :o/
Jako dochodci su hroznyyyyy na tom sa zhodneme vsetci. Lenze to miesto v elektricke/autobuse/ci vlaku im treba priznat. Su predsa len stary - aj vi vsetci mozno raz ked neumrete dovtedy budete stary A potom som zvedavy ked tam s nejaku reumu a cojavimcim nastupite do toho autobusu a mlady 15 rocny sopli vas zacnu posielat do pice. Su stara skola, su tak vychovany a nik ich uz nemeni takze je zbytocne sa rozculovat . Najviac si nemozem pomoct, vzdy ked si idem s autom napr do roboty rano. Som niekde na krizovatke, nestiham, a jak skoci zelena mi zapistia gumy, vsetci dochodcovia v okoli su pohorseny a hadzu na vas smrtonostne ksichty A myslim ze aj u doktorov je to s nimi hroza, tiez sa ponahlam do prace, a babky idu spat vecer o siestej lebo nemaju co robit a o 4 rano uz chodia po byte
Ale nac myslim ze celkom jednoduche riesenie pre mhdcky je zvysenie cestovneho na normalnu sadzbu aj pre nich, tj by nemali zlavene cestovne a silno by si rozmysleli ci sa budu rozvazat stale ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ja jazdim kazde rano a kazde poobedie do skoly a zo skoly zhruba 16km...
a najlepsie to je poobede, ked babky pri nemocnici nastupia a zistia ze je plny autobus, tak zacnu picovat na vsetkych pod 20 naokolo, ze to je nehoraznost a ze oni po tych 100 rokoch zitia maju pravo sediet a my co chodime do skoly a robime a pracujeme realne asi tak 1Okrat viac ako oni, my musime stat, pretoze mame mlade nohy a chut dozivota...
alebo ked nejaka stara zena sedi, nastupi dalsia a ta druha vravi:
"tu pani treba pustit sadnut, chlapce, dvihni sa a pusti ju na svoje miesto..."
A potom ešte keď v špičke si pričapený na dverách polkilometra k zástavke a tá babka ti povie: chlapci ja vystupujem!!!
a inak..najlepsie je, ked nastupi nejaka babka, prepcha sa k niekomu mlademu, kto cestuje od konecnej do konecnej, ten ju horko-tazko pusti a... ona vystupuje na dalsej zastavke!!! to ma vie absofuckinlutely dostat
...a druhy priiiiiiiiiiiiiipad
sme boli tento weekend na chate, hej, a f pohodicke f pohode sme si prenajali chatu od jednej starej babky D,,ale co to bolo za babu !!!..kokooooss,,to svet nevidel !!! ,,sme jej sice povedali, ze na tej chate budu len dvaja chalani a nakoniec ich tam bolo asi 20 ale nic zleho sme nerobili..no proste, ona tych chalanov znaa, ze su to vraj hajzliici, co vzdy robia "neplechu" DDDDDD,,ked su ozrati, sak to znaate, nie??? ,,no a tak ked zistila, ze su tam, chytila naramne nervicky, a chodila nas tam kazdych 5 minut vyhanat,,teda nie nas..ale chalanov ,,s baterkou, hej, o druhej, o tretej v noci..chore dieta..ehmmm..teda,,choraa babka !!! ,,nakoniec sme jej spravili po voli, srali sme na nu, to sa nedalo proste, sak jej aj chalani "pekne" povedali svoje, aj ja, vsetci ale ona aj mna dokonca poslala do pecka ,,dorazka totalna ...heh..