Nedavno sme s kamosom boli na jednej akci ale trosku sme sa sekli . Boli tam len ludia nad 50 rokov. Tak sme sa zamysleli ci aj mi v ich veku budeme len chlastat pivo a sedet doma a spominat na stare dobre casy...
v ich veku budeme este robit takze ziadne popijenaie piva.
a tak ked uz pojdem do dochodku, nebduem spominat na stare dobre casy lebo ziadne neboli ... a to este enmozem ani vedeit. snad budem sedkat a prepinat televinzne kanali po pripade budem srat moju staru ak vobec daku budem mat
tu u nas stari ludia robia v zahrade, chodia do ochodu, k doktorovi a do kostola...ked si na to pomyslim budem robit ovela viac veci ako teraz lenze moje telo bude uz napicu
ja budem surfovat na nete, a pisat s nastrocnymi chlapcami samozrejme budem sa tvarit ze som mlada a samozrejme este budem aj jazdit na svojom lietajucom aute ktore do mojej staroby isto vyrobia
fuf no ti stari to je fakt otrasne jak s nimi ta senilita sije.. tie dzedky babky na zastavkach ktori stale niecim pripomienkuju , alebo stale dobiedzaju, musia mat posledne slovo a stale argumentuju tym ze dnesna mladez ci ich nevazi, a ze stary clovek je na nic,ja zivy priklad su moji stary rodicia a cim som s nimi dlhsie tym viac ich zacinam neznasat..krute ale pravdive...nenavidim senilne babky dzedky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a tak ked uz pojdem do dochodku, nebduem spominat na stare dobre casy lebo ziadne neboli ... a to este enmozem ani vedeit. snad budem sedkat a prepinat televinzne kanali po pripade budem srat moju staru ak vobec daku budem mat
alebo okopavat zahradu a jazdit na obstaroznej kraksni
MI- v jednotnom cisle
MY- v mnoznom!
K veci: mno ja si myslím, že zomriem mladá, taKže mi je to v podstate jedno ale určite nechcem byť ešte zaživa babičKa aby ma nevolali taK
A urcite sa nikdy, ale nikdy nikoho neopytam otazku: zlaty/a moj/a a ty ci/a si ?
Pre zapad: to znamena, ze ako sa volaju priezviskom