co si myslite o tejto sice uz starej ale stale hravanej pecke? zergovia ruless len ma sere ze blizzard uz vobec nevidava nove patche pretoze sa jebe s word of warcraft a vsetko ostatne ma na haku ako to je pekne v septembri si kupujem datadisc ale co maj
banjo ty by si to mohol vediet vies co je star craft ghost? blizzard to ma v katalogu produktov ale nikde to neviem zohnat a vraj to dokonca este ani nevislo... nevies o tom nieco? a nevedel by si nahodou kedy a ci vobec vide diablo 3?
ja som pocul (aj ked niesom Banjo (sorry Banjo) ze SC Ghost je cisto konzolova zalezitost a diablo 3 je vraj este v nedohladne, boli reci o lete 2007, ale vraj sa to zas niekam posunulo...
aj ja som pocul nejake reci o tom ze vraj sa tvorcovia diabla rozpadli kvoli nezhodam ale bohatstvo keby nevisla trojka zabilo by ma to tolko uz na nu cakaaaam
Len pre info, Diablo 3 ako dalsia onlineovka od Blizzard bude nastupca WoW. Samozrejme to nevypustia do eteru skor ako prestane aktivny rast hracov WoW, to by boli konkurencia sami sebe. SC Ghost ma byt vraj cisto Konzolova zalezitost a bude to vraj spracovavat totalne odlisny tym od blizzardu budu mat len logo.
Teraz moje postrehy, ja osobne predpokladam, ze sa uz na SC2 pracuje ale nepredpokladam, ze to vydaju skor ako za 2 roky fnuk
A este aby som sa drzal temy: Broodwar rulez, Terran rulez. W3 je tiez good, ja to neberiem co je lepsie beriem to tak, ze aktualne sa hrava war a nic s tym nespravis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
warcraft je tiez fajn ale starcraft ma bavil najviac...
PROTTOSI a fenix rulllezzz
Teraz moje postrehy, ja osobne predpokladam, ze sa uz na SC2 pracuje ale nepredpokladam, ze to vydaju skor ako za 2 roky fnuk
A este aby som sa drzal temy: Broodwar rulez, Terran rulez. W3 je tiez good, ja to neberiem co je lepsie beriem to tak, ze aktualne sa hrava war a nic s tym nespravis
ale nie je ot strategia je to hra štýlu Prince of Persia... čiže akčná..
hráš tam za ghosta (ono je to vlastne baba ale to je jedno, na kerigan aj tak nemá )
Ja sa teŚIM na Starcraft 2 to by malo vyjsť....
lenze fakt neviem kedy