ludska risa sa rozlieha 60 000 svetelnich rokov od starej Zeme a vladne jej konfederacia ludi...(teraz popisujem dej knizky nie hry) no postupne sa zistuje ze konfederacia robi spinave haluze proti humanite a ze ludia nie su jedina rasa vo vesmire... a tak sa zacina vojna ktoru konfederacia je odsudena prehrat pre nejednostnost a vnutorne problemi sposobene spinavostami ktore ti navyzsi cele roky robili... Mike Liberty (novinar) tomu celemu prichadza na kobilku a zisti ze jedina moznost zachrany ludskej rasy je v rukach vodcu rebelov Mengska ktory chce vojnu mezdi ludmi,zergami a protossmi vyuzit na zlozenie konfederacnej moci a nastolenia vlastneho poriadku to bol zhrnuty obsah prvej knizky k dvojke som sa este nedostal... ako je to v kampani hry neviem lebo som ju nikdy nehral len po b.nete ako strategiu
kuknite si na www.veoh.com trailer na starcraft 2. Vypada to super. Len jedine co ma mrzi ze starcraft ghost nevysiel. To vypadalo na super hru. Co sa kniziek tyka. mam ich vsetky aj vsetky precitane. Pekneto rozvija dej. Najme 2 knizka. Dark templari ruluju
Nehram. Ja sa velmi malicko hram na compe na hranie mam konzolu. Starcraft ghost mal byt aj na gamecube a podla screenshotov to vypadalo skvele. By ma zaujikalo preco project zrusili... Iked uz som zacal mat pocity ze ta hra vyde zarovno s duke nukem forever
Hraval som kedysi v herni ale s internetom som prestal. Iked keby som mal S tak hadam bych znova terranov dal do laty nebych roboty. Ale som rad ze aspon nekto cite knizky. Dufam ze bude 4 podla sc 2
A zaroven sa ta Frosty chcem opytat. Urcite si hral starcraft brood war. Na konci protosskej sagy si nasiel neakych mutantov protossov a zergov nevis o tom vacej?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ma dej grafiku efekty a nema chybu
massasun , ako sa vola kniha?
Knizky su supr. Podla mna je najlepsi stin xelnagu a trojka sa zase vracia k vypuknutiu vojny ale celkom sa da.
Starcraft 2 vypada supr ale skoda ze starcraft ghost zrusili
Hraval som kedysi v herni ale s internetom som prestal. Iked keby som mal S tak hadam bych znova terranov dal do laty nebych roboty. Ale som rad ze aspon nekto cite knizky. Dufam ze bude 4 podla sc 2
A zaroven sa ta Frosty chcem opytat. Urcite si hral starcraft brood war. Na konci protosskej sagy si nasiel neakych mutantov protossov a zergov nevis o tom vacej?