Príjemný neskorý večer Birdzáci! Prezraďte, aké sú Vaše najobľúbenejšie staré hity a pesničky? Či už slovenské, ale radšej zahraničné. Celkom rada by som si rozšírila obzory, tak vopred vďaka za ochotu.
Black Sabbath-Sabbath Blody Sabbath (práve počúvam)
Black Sabbath Paranoid
Arakain Šehrezád
Metalica Nothing Else Matters
Arakain Marylin
Megadeth Symphony of destruction
A veľa ďalších...
nepocuvam hity, ktore neboli z mojej doby a neviem preco by som aj mala, ked som vtedy bud nezila alebo bola prilis mala na to, aby som vnimala hudbu a interpretov
@momoglamorous napr. preto, ze su niektore dobre? Ved hudba sa da pocuvat aj po tom, ako vyjde a je cerstva. Akoby si povedala, ze sa nerozpravas s ludmi, ktori sa narodili skor ako ty, lebo si ich nemohla spoznat.
@piter09 keby boli niektore dobre, vedela by som o nich a ako pre mna je ich minimum a logicky, nebudem si pustat staru hudbu ako si 60 rocni ludia a viac nepustaju sucasnu (vacsinna z nich)
@piter09 vsak tak by to aj malo byt ked budem mat 30-40 snad nebudem pocuvat sucasnu? ved vravim to tak, z od roku 2000 som zacala pocuvat sucasnu hudbu, dovtedy som pocuvala nanajvys tak Petra Nagya a deti proste nemam vztah k starsej hudbe, je to ine ked budem starsia a uz som zila ako vacsia v tej dobe, kedy som si zacala pamatat pesnicky a stale budem pocuvat z tej doby a uz aj sucasnu, ktora bude vznikat
@momoglamorous "a logicky, nebudem si pustat staru hudbu ako si 60 rocni ludia a viac nepustaju sucasnu"
takze, teraz logicky, ked 30-40 rocni ludia (nar. v 70tych a 80tych rokoch) pocuvaju sucasnu, aj ty mozes pocuvat hudbu z rokov ich narodenia...
ci ta logika zrazu neplati?
@piter09 bavi ta to takto rozoberat? dajme tomu ze 40 rocni ludia pocuvaju hudbu odkedy mali napr. 8 rokov a viac (ked to odvodim podla seba) a pocuvaju sucasnu tak to je to iste ako ked ja pocuvam hudbu od nultych rokov po sucasnu po dobu ked sama budem mat tych 40-50 a v 60tich si myslim ze stale budem pocuvat sucasnu, ale vacsinnou ludia skoncia na hudbe za svojej mladosti
a napriklad mne sa pacia nejake stare songy, napriklad tainted love, ale skor sa mi pacia tie ich covery napriklad od Marylina Mansona, nepomozem si takisto ako som pisala v @3 , ze gaga prespievala bang bang ovela lepsie a zaujimavejsie, potom sa mi paci i love rock and roll od joan jett a to je mozno vsetko, ale ja ked niekde nahodou v radiu zacujem hudbu z 80rokov, tak sa mi paci minimum a vacsinna ma nesmierne irituje, ako su tie songy opocvane a hudba 90tych rokov bola cista katastrofa a starsiu ako 70tie roky uz skoro vobec nepoznam, na to snad mam pravo
no doooooooooooobre zase som sa dočítala všeličo tuná
MILUJEM Johnnyho Casha, úžasný hlas, upokojujúci, krásne texty a hudba, a nežije, hups asi nemám vkus
Jaromír Nohavica je tiež moja srdcovka
Okrem týchto dvoch pánov zbožňujem jazz 50tyh rokov, Dean Martin a pod.,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Sweetbox - Everything´s Gonna Be All Right
Boney M - Kalimba De Luna
stačí ti
ring of fire
Black Sabbath Paranoid
Arakain Šehrezád
Metalica Nothing Else Matters
Arakain Marylin
Megadeth Symphony of destruction
A veľa ďalších...
celebration od kool and the gang
klobuk dolu
Z akého žánru chceš?
to je moj playlist (ktory ešte nie je dokončený )
Deep Purple- Smoke on the Water
Lynyrd Skynyrd- Simple Man
Tieto hity, by som pretancoval celý večer. :letim:
cize moja hudobna era je rok 2000 a viac
Led Zeppelin - Rock and Roll
The Beatles - Hey Jude
John Lennon - Imagine
Scorpions - Wind of Change
a ďalšie..
takze, teraz logicky, ked 30-40 rocni ludia (nar. v 70tych a 80tych rokoch) pocuvaju sucasnu, aj ty mozes pocuvat hudbu z rokov ich narodenia...
ci ta logika zrazu neplati?
a napriklad mne sa pacia nejake stare songy, napriklad tainted love, ale skor sa mi pacia tie ich covery napriklad od Marylina Mansona, nepomozem si takisto ako som pisala v @3 , ze gaga prespievala bang bang ovela lepsie a zaujimavejsie, potom sa mi paci i love rock and roll od joan jett a to je mozno vsetko, ale ja ked niekde nahodou v radiu zacujem hudbu z 80rokov, tak sa mi paci minimum a vacsinna ma nesmierne irituje, ako su tie songy opocvane a hudba 90tych rokov bola cista katastrofa a starsiu ako 70tie roky uz skoro vobec nepoznam, na to snad mam pravo
A úprimne aj vkus.
MILUJEM Johnnyho Casha, úžasný hlas, upokojujúci, krásne texty a hudba, a nežije, hups asi nemám vkus
Jaromír Nohavica je tiež moja srdcovka
Okrem týchto dvoch pánov zbožňujem jazz 50tyh rokov, Dean Martin a pod.,