No tak pred týždňom som si dala piercing do pupku. Viem že doba zahojenia je dlhá môže to byť aj pol roka ale tak chcem radu ako ho čistiť, čo je najlepšie, lebo mám hornú dierku začervenanú. Ďakujem za rady
Úplne stačí ak si ho aspoň dvakrát denne umyješ mydlovou vodou. Mala som tam tiež tú začervenanú bodku ale kvôli tomu že sa mi natrhol v korzete. Každý deň niekoľko krát som si to umývala mydlovou vodou a do pár dní to zmizlo.
jooooj, mne to krvacalo, hnisalo (normalne som to vytlacala ako jebak a som tu.. neber si to tak, nehraj sa s nim, bud co najviac v klude, rano vecer pokvapkaj, pripadne ja som si ked bolo moc zle davala este laliu na chvilu hlavne nestresuj daj tomu casu
@bubinkadk ja mám teraz piercing v pupku cca 2 mesiace... hornú dierku budeš mať začervenanú ešte možno aj nejaké 2 týždne, ale to je ok mne v štúdiu dali fľaštičku s liehom, že si to s tým mám čistiť, ale od viacerých som sa dopoučula že sa to neodporúča...takže môj návrh: kúp si antiseptický sprej dettol a s tým si to čisti cca 3 krát za deň.. za nejakú dobu sa ti možno začne pokožka okolo rany zlupovať, tak ti odporúčam, aby si si kúpila infadolan krém (1,60 €) a s tým si to natierala... pomôže to aj proti tomu aby sa ti náhodou nevymigroval piercing inak ja som si to už po mesiaci menila, takže tá doba hojenia je individuálna u každého
dettol masticky to su kraviny...ten lieh ano pomaha ale najlepsi je na to Betadine je to vlastne jodovy povidom ktory ranu aj lieci a nie len dezinfikuje aplikuje sa 2x denne doporucuju ho dokonca aj tatery v studiach u niektorych je dokonca aj dostupny. a hlavne prosim vas neumyvajte si to aspon prve tri mesiace klasickym alebo tekutym mydlom velmi rychlo sa rozsiri ZAPAL!!! na to dobre posluzi ten dettol
tyyy ale ja som čítala niekde že by sa to nemalo striekať ani potierať ničím čo obsahuje alkohol a ani mydlom.. momentálne som z toho zmätená .. lebo tiež mám pierc, ale asi 3. deň a neviem čo s tým a ked som si kupila ten dettol tak tam píše že si to mám tým striekať raz za deň v dobre 3-5 dní..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov