Mám rodičov veľmi starostlivých ,hlavne mamu tá mi robí čaj raňajky vraví mi stále čo si mám obliecť ,,,,hovorí mi kedy mám isť domov , proste stále ma obsluhuje a bere ma ako malého ,poznáte to aj vy,vy ste to mali tiež také ? ja mám už 18 a bojím sa že
"spravit si caj a zranie a sam sa obliect" povazujes za znak "viem sa postarat sam o seba?" ved to dokazu aj deti na zakladnej skole, asi nepoznas vyznam slova postarat sa sam o seba to po prve a po druhe, bud rad ze ta maju rodicia radi, existuju omnoho horsie pripady starostlivosti o svoje deti, horsie je ked rodicov ani nemas, alebo ze si ich decka robia co chcu
ľudom sa v poslednej dobe nič nepáči, nechcem ti teraz hovoriť, ako by iní boli radi, na tvojom mieste ale možno by si mohol rodičom ukázať že si veľký a nie im to povedať, skús pre nich ty niečo robiť a možno na to prídu aj sami
@alex458 - ved aj robím neviem či dosť ale keď som brigádoval tak často krát som niečo kúpil aj do domácnosti nie len pre seba,a aj som prispel na niečo . Ďalej pomáham kde sa dá a podobne ale ono sa to nemení
@jently si jedináčik alebo máš aj nejakých súrodencov a si z nich najstarší? ak áno, rodičia si pravdepodobne ešte nezvykli na fakt, že už nepotrebuješ o seba toľkú starostlivosť ako kedysi a pomaličky sa z teba stáva samostatná jednotka...keď je niekto 18 rokov naučený na jedno, tak sa od toho potom ťažko upúšťa...skús sa o tom s vašimi porozprávať...na niektoré veci treba druhých upozorniť, lebo tvoj problém nemusia vôbec vnímať tak ako ho vnímaš ty...A ak nepomôže, čo tak maminu predbehnúť a pripraviť si tie raňajky a oblečenie sám?
Inak "problém" môže tkvieť aj v tom, že si chalan...v niektorých rodinách muži nevykonávajú ženské práce a ženy zase tie mužské...z toho tvojho opisu by to sedelo i na váš prípad...všimni si, ako to funguje medzi ostatnými členmi domácnosti...ak to tak funguje aj medzi nimi, veľa s tým asi nespravíš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja im dávam 100eur ako nájomné
Inak "problém" môže tkvieť aj v tom, že si chalan...v niektorých rodinách muži nevykonávajú ženské práce a ženy zase tie mužské...z toho tvojho opisu by to sedelo i na váš prípad...všimni si, ako to funguje medzi ostatnými členmi domácnosti...ak to tak funguje aj medzi nimi, veľa s tým asi nespravíš...