No takže mám 15 a ten chalan ktory sa mi páči má 26 !Páčim sa mu aj všekto lenže ten vekovy rozdiel ho trapi,lebo je aj dost hanblivy a predtím ani nemal nejakvela báb!neviem čo mám robiť disappointed:ako ho mám zbaliť??alebo čo mám robiť???pls.........help
Nooooo..on este nemal vela bab? No bud je skaredy alebo ta ojebava...ale sak to je uz vedlajsie....
Takze ten vek...hmm...trosku dost blbe...a vies co? Ja by som si nerobila nejake nadeje...poviem to tak, on ma uz svoj vek a ty si este mlada nanho(neskusena, nechcem napisat ze hlupucka...ale sak no)...a este aj ked ho trapi ten vekovy rozdiel..ee, z toho nic nebude, bo keby ta ozaj mal rad, tak by na to velmi nekukal...
toto nepochopim....taketo dievcata.aj ja mam spoluziacky co si myslia ze ked budu mat 30 rocneho "SKUSENEHO" frajera ze su IN pri tom si kazdy pomysli co to musi byt za curaka ked si nevie najst rovnocennu partnerku......
No lenže on neni voebc škaredy,pretože vždy ked chodil nekam sa zabávať tak sa nanho len lepili tie baby,ale on sa skor odtahoval od nich,tkaí hanblivy!ale pri mne sa sprava už inak,aj ekd sme boli vonku bol takí haluzaka všetko!ô a to že nemal vela bab viem od jeho sesternice!a už každy si všimol že sa mu páčim,aj častejšie začal chodit k jeho tete,kam aj ja chodim ku kamoške a take!tak neviem.....ale ja nie preto sním chcem byt že by som bola IN alebo také,lenže sa mi velmi páči a aj ho lubim!
ok, a ak je toto zle, tak si potom pridajte k jej veku jeden rok, k jeho veku 5 rokov, a mate znamy parik z telky... ale nie nie, ved v pohode, 16 rocne baby su uz take vyspele v tejto dobe, ze ich rovesnici su 30 rocny manazeri v televiziach
Buď si namýšľaš,že k tebe niečo cíti,alebo je pedofil.Dospelý,zdravý,schopný muž si hľadá zrelú ženu a nie dieťatko. Sú to len rečičky o tom že sa mu páčiš aby sa s tebou pobavil. Nikdy by ste nenašli spoločnú tému....
ludia myslim ze skatulkujete.. Pozri dievca mam podobny "problem" akurat ze to pre mna problem neni... a ak si presvedcena ze to tak chces tak by si nezalozila tuto hlupu diskusiu
Je pravda, že 15 a 26 je dosť velký vekový rozdiel, možno sa mu páčiš aj on tebe, ale akonáhle by ste spolu začali chodiť bolo by to iné, nenašli by ste veľa spoločného, nemali by ste sa o čom rozprávať...on už je dospelý "chlap" a ty...nechcem ťa uraziť ale si ešte dieťa, ktoré poriadne nevie čo chce....napísala si, že už sa sklamal, ale s tebou by sa tiež sklamal, skôr či nesôr by vám to neklapalo....takže si radšej váž, že s nim môžeš byť kamarátka...
greenka1 nic sa neboj mne sa to tiez stalo ja mam 17 a moj priatel ma 27 a co nic sa nedeje ved mu povec ze ked ta ma rad nezalezi na veku a ked to pochopi bude dobre skus to
Greenka1: a ked to nepochopi...tak je to kkt! a kasli nanho!
"a jeho vek preto trápi,pretože on je no policajt a už sa raz sklamal a nechce sa znova!!! "...a toto som jaksi nepochopila..akoze suvislost...ako ide dokopy to, ze je policajt a sa uz sklamal v laske a preto ho trapi tvoj vek???
no ja mam 15 a absolutne si neviem predstavit vztah s 26 rocnym chalanom, ale budiz. Jedna moja 15 rocna kamoska chodi s 29 rocnym, dalsia 18 rocna s 37 rocnym, co je podla mna fakt sila, ale ved pokial to ani jednemu z tych dvoch nevadi, tak ostatni by sa do toho nemali asi miesat, pokial sa ich to priamo netyka. A ak sa mu naozaj pacis, aj on tebe, ak je vam spolu dobre a takto vam to vyhovuje, na tvojom mieste aj na jeho mieste by som kaslala na nazory ostatnych.
A ak on stale trva na tom, ze vekovy rozdiel je prilis velky /mne sa to tiez zda prehnane, ale ako som uz povedala, nie je to moja vec a ak je takyto vztah to, co obaja chcete, tak vas asi od toho nikto iny nedokaze neodradit/, tak potom by som ho na tvojom mieste nebalila, pretoze chalan podla mna nazor nezmeni, iba je mozne, ze v ociach niektorych ludi z tvojho okolia ty ziskas povest kurvy ktora lozi za nim. A to by bolo velmi neprijemne, takze by som sa byt tebou snazila tomu vyhnut a asi by som to riesila rozhovorom
Nikuska7:my si zvikenme aj písať a take a pri tom ekd si píšeme ma balí dosť!!a to že sa mu páíčimn mi napísal už 3týždnami a potom sme sa dohodli že to nechame na osud....lenže odvtedy si píšeme a čím viac sa zbližujeme aspon tak sa mi to vidí,takže už by sa asi mohlo aj niečo risovat nie??alebo to je len moja fantazia???
greenka- sak ked ta dostane a odkopne ta pre inu strnastku tak uvidis, ci si naivna nebola...alebo skus porozmyslat, preco si nemoze najst nejaku vo svojom veku...lebo urcite neni normalny..ktosi uz pisal, ze taki starsi chalani hladaju vyzrele zeny..a nie nejake štence...
ja ked som mala 16, tiez som sa zalubila do 26 rocneho chalana a zacala som s nim aj chodit.
Boli sme spolu asi 4 mesiace a nehovorim, bol to krasny vztah, ale teraz s odstupom casu to beriem inak, proste som bola prilis naivna az jebnuta a on to len vyuzival a ja som si to neuvedomovala. Aj teraz chodi zase s inou 17 a uz bola aj v tom.
Ale to neznamena, ze aj on musi byt taky, poznam tiez pary, medzi ktorymi je dost velky vekovy rozdiel a maju sa skutocne radi. Zavisi to konkretne od toho chalana a od jeho povahy, aky je a ako to bere. Ale moj nazor vacsinu su takyto chalani hajzli.
A ak ho tak velmi chces, tak hlavne sa pred nim na nic nehraj cim nie si a bud sama sebou, vela stastia
smilingkiss:no ja sa pred ním nehrám ani nič,už ma pozná že jaka som! a podla mna asi sa aj preto tak akokeby bal si ešte teraz so mnou začat,aby si nemysleli že by ma len využil alebo take niečo,či nje??
Greenka1, keby sa mu aj skutocne pacis a chcel by ta na trvalejsi vztah (co je mozne),uznaj ako by sa asi citil pred svojimi rovnako starsimi kamosmi, pred rodinou, v praci a na verejnosti,vsetci by vas len ohovarali a smiali sa z neho. A aj ako Micus napisal, tvoji rodicia by tym neboli tiez asi moc nadseni.
Mali by ste to velmi tazke a navyse si este aj mlada, mas pred sebou strednu a mozno aj vysoku a on mozno uvazuje o rodine.
Ale nehovorim, mozne je vsetko a osobne poznam take pary, ktore zacinali chodit v rovnakom veku a dotraz su spolu, takze mozne je vsetko
aspoň to tu vidím prečo chodievam von so staršími aj dievčatami aj chalanmi...Sú rozumnejší..Ako niekto môže povedať v 15 že ľúbi 26 ročného? ako keby môj spolužiak (15) chce moju sestru (24) pomyslel by som siže je to ko*ot 1. stupňa...naozaj nechápem dievčatá ktoré chodia so staršími chalanmi..asi sú *** a nevidia že tí starší (česť výnimkám) si chcú len vrznúť...a nechce sa mi všetko podrobne písať
Greenka1, ja nehovorim, moze byt, mnohi chcu rodinu az po 30. Ale ja si myslim, ze taky normalny 25 rocny chalan ma uz ine ciele, ine predstavy o zivote,ako ty (ty sa chces este urcite zabavat, chodit von, po diskach a on neviem, ci by bol tym nadseny)
A uz si uvazovala, ze co by nato povedala tvoja rodina, otec, ci by ho prijali? A co by si o nom mysleli ludia, jeho kolegovia, keby povedal, ze chodi s 15? Nic v zlom, ale to by bolo kazdemu na smiech.
Ja ta chapem, ze sa ti paci a myslis si, ze ho lubis a teda dufas, ze by z toho mohlo byt aj nieco viac. Ja sama som to zazila a vobec ta zato neodsudzujem, len uz viaceri ti tu povedali, ze mozno ta chce len vyuzit a potom ta odkopne. Co by ti fakt velmi ublizilo.
Ale rob co sama uznas za vhodne, lebo ja ho nepoznam a hlavne neviem, ako to s tebou mysli, ak sa budete mat skutocne radi, neni co riesit a hlavne kaslite na predsudky, prava laska vydrzi vsetko.
Len sa nenechaj hlupo vyuzit a hlavne s nim nevlez hned do postele, budem drzat palce
jedna moja kamoska taky vztah mala ona mala asi 15 vtedy a on 25 boli spolu 2 roky ona ho lubi este stale a on ju cely cas ojeboval chcel od nej len sex 2 roky spolu mali taky vztah ze ona jeho lubila on ju nie lebo mal este jednu frajerku no a sex spolu nemali len prsty a tak a potom ju nechal lebo ju nevedel spravit za tie 2 roky.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Takze ten vek...hmm...trosku dost blbe...a vies co? Ja by som si nerobila nejake nadeje...poviem to tak, on ma uz svoj vek a ty si este mlada nanho(neskusena, nechcem napisat ze hlupucka...ale sak no)...a este aj ked ho trapi ten vekovy rozdiel..ee, z toho nic nebude, bo keby ta ozaj mal rad, tak by na to velmi nekukal...
O rok neskôr sa mi priznala že bola jebnutá...
Teraz neviem či dostala rozum alebo zistila že poliši asi nie su OK...Opýtam sa jej
"a jeho vek preto trápi,pretože on je no policajt a už sa raz sklamal a nechce sa znova!!! "...a toto som jaksi nepochopila..akoze suvislost...ako ide dokopy to, ze je policajt a sa uz sklamal v laske a preto ho trapi tvoj vek???
A ak on stale trva na tom, ze vekovy rozdiel je prilis velky /mne sa to tiez zda prehnane, ale ako som uz povedala, nie je to moja vec a ak je takyto vztah to, co obaja chcete, tak vas asi od toho nikto iny nedokaze neodradit/, tak potom by som ho na tvojom mieste nebalila, pretoze chalan podla mna nazor nezmeni, iba je mozne, ze v ociach niektorych ludi z tvojho okolia ty ziskas povest kurvy ktora lozi za nim. A to by bolo velmi neprijemne, takze by som sa byt tebou snazila tomu vyhnut a asi by som to riesila rozhovorom
greenka- sak ked ta dostane a odkopne ta pre inu strnastku tak uvidis, ci si naivna nebola...alebo skus porozmyslat, preco si nemoze najst nejaku vo svojom veku...lebo urcite neni normalny..ktosi uz pisal, ze taki starsi chalani hladaju vyzrele zeny..a nie nejake štence...
Boli sme spolu asi 4 mesiace a nehovorim, bol to krasny vztah, ale teraz s odstupom casu to beriem inak, proste som bola prilis naivna az jebnuta a on to len vyuzival a ja som si to neuvedomovala. Aj teraz chodi zase s inou 17 a uz bola aj v tom.
Ale to neznamena, ze aj on musi byt taky, poznam tiez pary, medzi ktorymi je dost velky vekovy rozdiel a maju sa skutocne radi. Zavisi to konkretne od toho chalana a od jeho povahy, aky je a ako to bere. Ale moj nazor vacsinu su takyto chalani hajzli.
A ak ho tak velmi chces, tak hlavne sa pred nim na nic nehraj cim nie si a bud sama sebou, vela stastia
Mali by ste to velmi tazke a navyse si este aj mlada, mas pred sebou strednu a mozno aj vysoku a on mozno uvazuje o rodine.
Ale nehovorim, mozne je vsetko a osobne poznam take pary, ktore zacinali chodit v rovnakom veku a dotraz su spolu, takze mozne je vsetko
A uz si uvazovala, ze co by nato povedala tvoja rodina, otec, ci by ho prijali? A co by si o nom mysleli ludia, jeho kolegovia, keby povedal, ze chodi s 15? Nic v zlom, ale to by bolo kazdemu na smiech.
Ja ta chapem, ze sa ti paci a myslis si, ze ho lubis a teda dufas, ze by z toho mohlo byt aj nieco viac. Ja sama som to zazila a vobec ta zato neodsudzujem, len uz viaceri ti tu povedali, ze mozno ta chce len vyuzit a potom ta odkopne. Co by ti fakt velmi ublizilo.
Ale rob co sama uznas za vhodne, lebo ja ho nepoznam a hlavne neviem, ako to s tebou mysli, ak sa budete mat skutocne radi, neni co riesit a hlavne kaslite na predsudky, prava laska vydrzi vsetko.
Len sa nenechaj hlupo vyuzit a hlavne s nim nevlez hned do postele, budem drzat palce