pacit sa mi mozu ale neberiem ich ako potencialnych partnerov, kedze viem ze o mna by clovek takeho veku nikdy nemal zaujem a pravdepodobne by sme si nerozumeli
Iba to zostáva. Chalani v mojom veku majú tie kúl čapičky, swag a ide ma z nich akurát bochskarať. Starší sú normálnejší a nepizdia sa. Príklad:Kenneth, Oliver, Gerard... @cupcake007 Nošák?
mne sa pacia hlavne o minimalne 10 rokov starsie zeny ... no nic to nemeni na fakte, ze vedia byt rovnako jebnute niekedy, ako moje 20 rocne rovesnicky ... amiň
Áno a je to preto, že už majú rozum, vedia, čo chcú a ich jediným cieľom nie je v piatok sa ožrať, v sobotu pokračovať a v nedeľu vytriezvieť. Jednoducho sú to už chlapi a nie sopľaví chlapci. (Aj keď pripúšťam, že vek všetky tieto prednosti, žiaľ, vždy nezaručuje, ale ich aspoň predpokladá)
momentálne som zaľúbená do chalana/muža, ktorý je o 12 rokov starší ako ja....má tolko ako môj brat...ale absolútne ma to netrápi a mamka mi ho schválila tiež takže hej, páčia sa mi aj takto starší chalani/muži
@openmindedfreak S takými "diliňákmi" si našťastie nič nezačínam, ale v mojom okolí je takých ľudí v mojom veku asi väčšina. A to nie len chalani, ale aj dievčatá, čo sú schopné a schopní preflámovať celý víkend.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Jasné, len takí, o chalanov s ofinou cez pol gebule a nohavicami, v ktorých akoby mali nasraté, sa nezaujímam.
@21
ehehehe anytime!!!!!!!!!
ale vztah si viem predstavit s niekym co je starsi tak max 12 rokov