no vzhladom na to ze mam necelych osemnast tak si velmi neviem predstavit ze by moj chalan mohol byt odo mna mladsi o viac ako pol roka.....no mozno rok............ale mladsi uz nie.....
Ja som poznal jedneho z kosic ktoreho baba bola o 11 rokov starsia. ale on mal tak 16,5 a vyzeral tak na 26... ale poznam este jedneho co chodi s babou o 9 r. starsou...
ja myslim, ze ked sa clovek zalubi, tak na veku moc nezalezi. Dievca, do ktoreho som uz dlho zalubeny, je odo mna o 3 roky starsie (ja mam 20). Ja by som s takym vztahom problem nemal, ona zjavne ano... Myslim, ze tie +-3 roky su este dost v pohode.
Mne to nerobi problem lebo sama mam mladsieho chalana o 11 mesiacov a klape nam to spolu fakt dobre dokonca si myslim ze mam viac rozumu ako niektori starsi chalani ktorych poznam ved ked ho/ju milujes nie je co riesiet
Podla mna to dost zalezi na sebavedomi chlapca. Napriklad ja by som si na starsiu, aj ked len o rok, asi netrufol. A pritom niekto zbali aj o 5 rokov starsiu...Potom to tiez zalezi od dievcata; ze do akej miery je presvedcena, ze dievca musi byt vzdy mladsi a chlapce starsi. A este...od veku. Ked mam teraz 16, bolo by cudne chodit s 19-tkou. Ale ked budem mat ja 22 a ona 25, nebude sa to uz brat ako taky rozdiel. Vyzerat uz budeme ako "rovesnici", a tak to uz aj ostane. Potom si snad budem verit viac
Ale na druhej strane, ja by som nebral ani mladsiu 15-rocnu hej, ale 14 uz nie. Mam pocit, ze s nou by som si velmi nemal co povedat.
Keď to ani jednému z partnerov neprekáža že je medzi nimi nejaký väčší vekový rozdiel tak potom nieje problem pravda ak to už niesu extremy.Taký rozdiel ako 5 či 6 rokov sa da zniesť.
mozem sa ja pytat inde ked tu mi vsetci odpovedali na to na co som sa pytala o pol roka neskor ale neva,uz budem vediet,ze skor ako nieco napisem si mam precitat VSETKO
ja by som asi mladšieho chalana nechcela, citila by som sa dosť čudne v tom vzťahu... neviem, mala by som strach, že ked je chalan mladši, nie je dozrety a tak. ale to sú hlúpe predsudky, lebo sa nájdu aj výnimky, ale tých je málo... ved aj spolužiačka chodi s o dva roky mladšim a vravi, že ho ma rada a neviem čo, ale že je vidno , že je nedozrety (17-15)
ale raz som sa buchla do mladšieho o rok a pol a vedela som, že s tym nič nespravim, lebo to bolo moje srdce, čo rozhodlo a nie môj rozum, ale ako vravim, bolo to odo mna hlúpe, lebo sa presne ukázalo, aký bol nedozretý...
myslim že na weku moc nezalezi ide hlawne o to ako rozmyšla a ako je citowo wyzrety ale zase xodit s niekym o 10 rokow staršim alebo mladšim to by asi nebolo ono
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a niekedy ano. osobne by som v mojom veku (19) nechcela chalana mladsieho. to su este len take "ucha"
ale nic proti
To ja si zas myslim o mladsich dievcatach Momentalne je moj ideal tak 18-23
Ale na druhej strane, ja by som nebral ani mladsiu 15-rocnu hej, ale 14 uz nie. Mam pocit, ze s nou by som si velmi nemal co povedat.