skoda ze si tuto temu nepostol pred letom. zial prvy tyzden moja mila skvela Nokia 3310 premokla pod stanom vo velmi velkej burke. Teraz mam SonyEricsson W810i, ktory som si kupil za vlastne peniaze v UK
Moja N3310 skoncila pod stolickou mojho spuluziaka prezila skoro vssetko len toto nie cest jej pamiatke.teraz mam N3110classic ale doma by som este niekde nasla aj N5110 ci ako sa to volalo taka vysielacka moj prvy mobil
ja som mal na skole 3510 bez I a raz ma tak chalani provokovali ze daj tehlu zahrame futbal...a ked sme prisli na telesnu tak som polozil tehlu na zem stylom kto sa prida? pridalo sa ich dost vela a mobil to cele prezil zapnuty...tolko k nerozbitnym mobilom z Finska
Ja mam sonyericsson T230 je to pomali mobil. ci je nerozbitny? no vsak ho mam aj v profile. a ako ta lepka co tam je dak ta drzi cast zadneho kritu. ak by to tam nebolo, tak mi to vypadne a aj baterka. tak mi skoro baterka spadla do caju ked bola u mna navsteva o chlp sa minula.
Este pred mesiacom som mal 3510i. A ja Huskimu verim Tolko nespocetnych padov co prezila. Jaaaj. Najvacsia haluz ked som raz schádzal z tribuúny a som sa vytrel na schodíkoch. Mi vypadla z vrecka a padala asi 4.5 metra rovno na beton. Rozletela sa všade naokolo, baterka a jednotlive časti krytu boli od seba vziadlene cca 3 metre Keď som ju dal dokopy bola plne fuknčna ba dokonca na nej nebol žiadny škrabanec (Okrem jedného starého)
A Husky presne to iste som mal aj ja: Ze vyber tehlu chcem niekoho ovalit. Pouzi rucnu zbran. Aj by som ti jednu tresol ale bojim sa tej jadrovej hovadine co mas vo vrecku... No klasika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
3310 je ten najlepsi old mobil.
3310 je ten najlepsi old mobil.
ja som mal kedysi strašnú vec, mobil značky Bosh...dovtedy somsimyslel že Bosh vyrába iba vrtačky
radsej im porozpravaj o eriksone s plutvou
display je sice farebny, ale som s nim spokojny