birdz som objavil 15.2.2006 co uz je dost davno..odvtedy sa toho velmi vela zmenilo..zrusil som si konto pred dvoma rokmi a teraz som sem opat zabludil..no ako to tu sledujem,nikoho tu uz nespoznavam..su tu teda este daki stari birdzaci ? co hovorite na
ale tie fotky na styl kurva pokecova tu nebyvali to ma jedine mierne irituje (lebo ked si chcem pozriet cudzie fotky tak ma cudzie vypchate kozy nezaujimaju)
jasné, že sú... ale aj pod novými nickmi (napr. ja
a čo sa týka vracania starého birdzu, tak to nie... nech len napreduje, ale hlavne! nech sa už konečne všetko opraví, toto zase mňa irituje ale predpokladám, že o tom môžem snáď len snívať... všakže @tomas ?
Tiež som tu už pár rokov. Zmenilo sa veľa, niečo k horšiemu, niečo k lepšiemu...Kedysi som nerobila nič iné okrem čítania blogov, teraz prečítam tak maximálne jeden za týždeň a aj to len od tých mojich obľúbených autorov. Ale zas na druhej strane to tu žije. A bavia ma články...
ja som tu už tiež pomerne dlho .. otázka je, že čo je to starý birdz? Užívatelia starnú, užívatelia menia koníčky, užívatelia odchádzajú. To je proste proces, ktorí nezmeníš.
Prave rady typkov z birdz ma motivovali dat sa na to, cim sa zaoberam uz 6 rokov neprofesionalne, a coskoro sa tym zacnem zaoberat aj profesionalne - psychologiou.
a bol to (Tomasov ?) nazor, ktory som si o homosexualite precital ako prvy v zivote. A ak nie jeho, tak nejakeho ineho 'typka z birdzu'.
Kazdopadne odvtedy je birdz moja srdcovka , nikdy som sa nesnazil stat sa sucastou jeho chodu ani to tu nejakym sposobom cele zabrat.
(vid nicky ktorych je vsade 'plno' )
Ale rad sem chodim a myslim ze prestanem, az ked mi to nedovoli cas. Skor nie
Je to haluz, lebo ked som hladal (ako hociake decko s pristupom k internetu, ktore ma pocit ze je teple) nejake nazory na tuto temu, tak ma to doviedlo prave sem a v tych casoch , to mojej detskej mentalite pomohlo.....
Ja som od 2007 a kedysi to tu bolo také komornejšie, menej ľudí, a teda menej nezmyselných príspevkov možno a tak. Ale zas to je prirodzený vývoj webu, niet preto tomu čo vyčítať. Pozitívum vidím ale v tom, že je tu teraz OMNOHO krajší dizajn a veľa skvelých nových funkcií.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale tie fotky na styl kurva pokecova tu nebyvali to ma jedine mierne irituje (lebo ked si chcem pozriet cudzie fotky tak ma cudzie vypchate kozy nezaujimaju)
a čo sa týka vracania starého birdzu, tak to nie... nech len napreduje, ale hlavne! nech sa už konečne všetko opraví, toto zase mňa irituje ale predpokladám, že o tom môžem snáď len snívať... všakže @tomas ?
vsak to ze jedni pridu dalsi odidu ..ale preco odisli..? a kam?
tak a vypchate kozy..tak co ti poviem..nemozes kazit zabavu internetovym uchylom..
@anzu
no stary birdz - neviem ako by som to popisal..vtedy sa mi to proste zdalo ine.. menej deti a viac rozumu..
nemalo by to zmysel, lebo vývoj proste nezastavíš
skor ci neskor nas to caka vsetkych
No pochybujem o tom ,že by tu teraz bolo menej rozumu.
a bol to (Tomasov ?) nazor, ktory som si o homosexualite precital ako prvy v zivote. A ak nie jeho, tak nejakeho ineho 'typka z birdzu'.
Kazdopadne odvtedy je birdz moja srdcovka , nikdy som sa nesnazil stat sa sucastou jeho chodu ani to tu nejakym sposobom cele zabrat.
(vid nicky ktorych je vsade 'plno' )
Ale rad sem chodim a myslim ze prestanem, az ked mi to nedovoli cas. Skor nie
ja som tu tiez od 2006 juna
lebo v tc som ich uz vsetkych predbehla
a prečo myslíš, že menej detí = viac rozumu? aj decká môžu mať názory na mieste aj decká môžu mať rozum
jasne ze mozu mat rozum ale vela z nich ten rozum nema..
ja som odisiel..ani neviem preco som odisiel.. dolezite je ze som spat..