Bohatý stôl, výbornú rybu, sviatočná večera nech nemá chybu. Veľa darčekov, čo srdce pohladia, rodinu, priateľov, čo nikdy nezradia. K bohatstvu krôčik a ku šťastiu krok, veselé Vianoce a šťastný Nový rok Vám všetkým birdzakom praje PATO
ŠŤASTNE A VESELE VIANOCE= UPLNE PRAZDNA UŽ TRAPNA FRAZA KTORÁ NENESIE V SEBE NIČ ÚPRIMNE LEN TUPÉ PRÁZDNO KTORÉ SA POVIE LEBO SU VIANOCE ,NIKOMU TO VIANOCE NEVYLEPŠÍ A NIKOHO TO NIJAK NEPOTEŠÍ KED SA POVIE: ŠŤASTNE A VESELÉ VIANOCE, PRE MNA MA TATO VETA HODNOTU ASI AKO: NAZDRAVIE
čo je natom trapas.. , tak Vám chcel zaželat vesele vianoce a? su tu ovela trapnejsie fora..ak sa Vam nepaci tak to proste odignorujte, nechapem jak možu byt ludia tak hnusny este aj na vianoce -.- stastne a vesele Pato
tento birdz je už aky trapny niekto sa tu snaži byt len slušny a mily a aj za to ho už zhodite...trapas PRE VAS všetkych čo ste na to pisali že trapas, nie pre pata...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@Foxhound
ukradol si mi vetu
@foxhound @horox Ukradli ste mi vetu