pocit, že sú mi otvorené všetky dvere sveta. že som mladá, slobodná, môžem robiť v podstate všetko čo chcem. rozvíjať sa, zdokonalovať a ak mi nevyjde jedna vec, môžem skúsiť druhú, tretiu, desiatu, proste som šťastná z toho, čo všetko život ponúka
@tasha5 my sme sa nikdy nerozisli odchadza az o dva tyzdne, ale sme sa o tom rozpravali a skusime vztah na dialku. Nakoniec vysvitlo, ze aj tak musi kazde cca 3 mesiace chodit na Taiwan k zubarovi, kedze nosi strojcek a ja musim kazde 3 mesiace robit visa runy, takze sa budeme vidiet minimalne 2x za 3 mesiace co nie je az take strasne. Teda snad
jedine co ma v stasti hadam nesklame je pekny slnecny den, potom to taak lepsie ide,(zda sa ze ide) a hudba ,dobra hudba, smiech, zazitky, citanie, vtipy, je toho nakoniec
sebarealizácia a možnosť radosti/útrapy, ktoré pri nej zažívam zdieľať v teplom domove a posteli pre dvoch s tým, ktorého si vážim a ľúbim. a tým pádom naše spoločné aktivity a rozhovory.
mňa nerobí šťastným nič ... kedysi to bola partnerka a jej láska ku mne ... teraz to už veľmi dlhú dobu nie je absolutne nič, takže pojem šťastie pre mňa už neexistuje
napr vcera som kracala do skoly, ako inak bez nalady, oci sklopene na chodnik...a zrazu medzi vsetkou tou spinou lezala na zemi modra lentilka...jednoducho uprostred toho vsetkeho len tak svietila...a ked som prechadzala okolo nej hrozne ma to rozveselilo,vazne...naraz som mala take vzletnu naladu
momentalne nezijem stastnym zivotom... nie je nic, co by ma robilo stastnou okrem par opitych vtipnych momentov s kamaratmi, ktore su ale lahko pominutelne..
takmer vsetko tesim sa z kazdej malickosti ... ale ze uplne z kazdej
napriklad dneska som bola natesana z toho ze som nasla vo vrecku zabudnutu polopouzitu vreckovu >: D jedinu vec co som v tej chvili potrebovala bola ta vreckovka > a hola hej, zrazu som ju nasla.. oh ako som sa vytesovala ze ma vesmir miluje >xD
ked schudnem
ked najdem super pesnicku
ked tancujem
ked spim
ked si kupim daco pekne
ked sa smejem s kamoskami
ked ma niekto prevezie na krasnom aute
ked si kupim dobrý casopis
ked jem pizzu
ked som s chlapom
ked som krásna
ked sa citim sexy
ked zožnem úspech
ked niekoho dobre sundám hláškou
ked mam GOOD HAIR DAY a Good makeup day
ked prídem k peniazom
ked cestujem na nove miesto
ked pozerám dobré filmy
ked si kupim nové malovačky
ked flirtujem
ked sa čerstvo zamilujem a myslím na neho 24/7
ked sa pre niečo nové prudko nadchnem
ked som zabávačom v škole
ked nam odpadne hodina v škole
ked spravím niečo šialené a zábavné
ked prejdem cez skúšku bez minimálne námahy
.
@pijemzelenycaj ooo ano ja milujem rodinne pripady!! konecne niekto mam to presne tak isto, ale podla mna jevto uplne super akurat minule ako bola cast ked matka a dcera mali omylom rovnakeho frajera a boli obe tehotne ale ta 15 rocna dcera nakoniec s niekym inym mi to prislo uz dost prehnane, dufam ze sa to uz bude uberat zase lepsim smerom
Môj priateľ, ktorý momentálne leží na skype chrbtom ku mne a s tou ostrihanou hlavou vyzerá trochu ako skín, ale šak nevadí. A potom sa pripájam k tým, čo napísali jedlo. Dobré samozrejme, ale aj sladkosti potešia. Potom ešte príroda, do ktorej sa však často nedostanem.
U mna je stastie, ked mi vnejaky den zdravie neprptestuje a dokazem v ten den plnohodnotne zit. Dalsim zdrojom stastia je pre mna priatelov usmev (ktory som ale uz bohuzial dlho nevidela). A uplne najstastnejsia som, ked vidim svoju rodinu, psika a priatela stastnych a vysmiatych a spokojnych toto ma napriklad dokaze urobit velmi stastnou
potom su tu aj malickosti, ako pekne pocasie, myslienka, ze budem s priatelom alebo spraveny zapocet ci skuska, ktore ma dokazu tak chvilkovo potesit
to nie je len môj Ježiš, ale aj tvoj aj za teba sa obetoval na Kríži a že ho takto bičuješ a hnusne dehonestuješ, za to ty nič dobre nečakaj v živote, hlavne v tedy si spomenieš na Krista, keď budeš v najväčších psychických a fyzických bolestiach...
to mi ver, budeš aspoň vedieť za čo to je!
boha takychto ludí pometených by mali zavreť do liečebne, ty to tu propaguješ zadarmo,
chápem fararov a ancibiskupov a papežov...
tí to robia za ťažké prachy,
to je dnes relatívne normálne že ludia robia zo seba debila za ťažke prachy ako martinka z turca...
ale to že niekto toto vyprava a píše zadarmo je ťažká deviacia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
rodina a kamaráti
hudba, behanie, občas škola
aj ja kvitnem
som krásne zaľúbená a ľúbená
je menej tmy
a tak
c:
Som stastny clovek asi
Teším sa z teba že si taký vytrvalý Boh ti žehnaj.
aj infoška že v tomto roku sa stane niečo mega
napr vcera som kracala do skoly, ako inak bez nalady, oci sklopene na chodnik...a zrazu medzi vsetkou tou spinou lezala na zemi modra lentilka...jednoducho uprostred toho vsetkeho len tak svietila...a ked som prechadzala okolo nej hrozne ma to rozveselilo,vazne...naraz som mala take vzletnu naladu
neviem co to so mnou je
napriklad dneska som bola natesana z toho ze som nasla vo vrecku zabudnutu polopouzitu vreckovu >: D jedinu vec co som v tej chvili potrebovala bola ta vreckovka > a hola hej, zrazu som ju nasla.. oh ako som sa vytesovala ze ma vesmir miluje >xD
a kazdy v mojom okoli ma ma za blbku, ale to je super
A keď si na mňa niekto nájde čas
ked najdem super pesnicku
ked tancujem
ked spim
ked si kupim daco pekne
ked sa smejem s kamoskami
ked ma niekto prevezie na krasnom aute
ked si kupim dobrý casopis
ked jem pizzu
ked som s chlapom
ked som krásna
ked sa citim sexy
ked zožnem úspech
ked niekoho dobre sundám hláškou
ked mam GOOD HAIR DAY a Good makeup day
ked prídem k peniazom
ked cestujem na nove miesto
ked pozerám dobré filmy
ked si kupim nové malovačky
ked flirtujem
ked sa čerstvo zamilujem a myslím na neho 24/7
ked sa pre niečo nové prudko nadchnem
ked som zabávačom v škole
ked nam odpadne hodina v škole
ked spravím niečo šialené a zábavné
ked prejdem cez skúšku bez minimálne námahy
.
Ale vacsina je v pohode, same nevery
Ale si ma fakt potesila
Raz všetko pominie a duše vám zostanú ako prázdne nádoby.
Hľadajte cestu ku Kristovi a nájdete aj šťastie, lásku a večný život...
Váš život sa razom zmení
A samozrejme, hudba, akordeon, jazz a tak..
potom su tu aj malickosti, ako pekne pocasie, myslienka, ze budem s priatelom alebo spraveny zapocet ci skuska, ktore ma dokazu tak chvilkovo potesit
ver mi, bude sa ti to páčiť.
a keď sa mám s kým ňuňkať.
to nie je len môj Ježiš, ale aj tvoj aj za teba sa obetoval na Kríži a že ho takto bičuješ a hnusne dehonestuješ, za to ty nič dobre nečakaj v živote, hlavne v tedy si spomenieš na Krista, keď budeš v najväčších psychických a fyzických bolestiach...
to mi ver, budeš aspoň vedieť za čo to je!
boha takychto ludí pometených by mali zavreť do liečebne, ty to tu propaguješ zadarmo,
chápem fararov a ancibiskupov a papežov...
tí to robia za ťažké prachy,
to je dnes relatívne normálne že ludia robia zo seba debila za ťažke prachy ako martinka z turca...
ale to že niekto toto vyprava a píše zadarmo je ťažká deviacia...
ty si devian vydrbaný